fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Sexig hår gel

Sexyhair gel är en av produkterna från det populära frisörmärket Sexyhair. Produkten är känd för sin styrka och mångsidighet. Sexyhair gel finns i flera varianter, var och en för olika hårbehov. Varumärkets geler är utformade för att skapa olika frisyrer: från klassiska frisyrer till trendiga, moderna looks. Upptäck Sexyhair gel i vårt sortiment och njut av din frisyr hela dagen.

 

Sortering

Per sida
Pris

Typer av Sexyhair gel

Sexyhair gel finns i flera olika typer, som alla uppfyller olika hårbehov. Style Hard Up Gel är till exempel en variant som erbjuder stark, långvarig stadga som håller hela dagen och passar alla hårtyper. Sexyhair Big Blow Dry Volumizing Gel skapar särskild volym och textur till fint hår. En stor fördel med denna hårgelé är att den är lämplig att använda före föning. Dessutom innehåller denna gel ett UV-filter och är alkoholfri.

Användning av Sexyhair gel

Användning av Sexyhair gel kan göras på handdukstorkat hår. Applicera produkten jämnt i hårets toppar. Om det behövs kan du sedan föna eller kamma det i form för att få extra volym och fyllighet. För extra stark stadga kan du också applicera gelen på torrt hår och sedan styla det som önskat. Sexyhair-gelen ser till att du kan njuta av din frisyr i bra form hela dagen. Du kan ta bort gelen från ditt hår genom att skölja ur det med vatten eller genom att borsta ut det väl.

Om Sexyhair

Sexyhair är ett populärt varumärke inom hårvård. Märket är känt för sina högkvalitativa och professionella produkter. Produkterna utformades av frisören Michael O' Rourke, eftersom han själv inte var nöjd med de frisörprodukter som användes i hans salong. Sexyhair erbjuder flera produkter, bland annat schampo och balsam samt stylingvaxer och hårsprayer.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.