fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

ghd

Sedan 2001 har det berömda frisörmärket ghd varit oundvikligt. Tack vare deras banbrytande innovationer kan den enkelt skapa alla önskade utseenden. Den erbjuder allt ditt hår behöver för att torka, styla, locka eller skydda. Skönhetsmärket är det främsta valet för stylister, frisörer och skönhetsälskare. Ghd: en bra hårdag. Läs mer >>

Sortering

Per sida
ghd
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

ghd hår

Varumärket ghd har sitt ursprung i Yorkshire när tre frisörer utvecklade en frisörprodukt och spred den över hela världen. Under åren utvecklade ghd snabbt en professionell och hög status och arbetade mycket med professionella toppstylister. Du kan enkelt skapa en rak, slät eller voluminös look med vacker glans på nolltid med ghd-fönlinjen, till exempel! Ett månatligt besök på salongen är inte längre nödvändigt - du kan enkelt skapa din egen salong hemma med ghd!

ghd bästsäljare

  • Bodyguard värmeskydd: Den innehåller det unika värmeskyddssystemet. Skapa den perfekta frisyren med dina professionella uppvärmda stylingverktyg utan att behöva oroa dig för att skada håret.
  • Helios hårtork: ghd Helios™ har utvecklats av ett team av forskare, stylingproffs och ingenjörer för att ge vackert mjukare resultat. Dessutom ger den en vacker glans.
  • Gold Styler plattång: ghd Gold Styler plattången är den nya guldstandarden. Plattången har innovativ teknik med två zoner för kvalitetsresultat och två nya generationens gold® värmesensorer (en i varje platta) för att upprätthålla en jämn och optimal temperatur på 185 grader.
  • Curve soft curl tong: Underbara , friska lockar som håller länge. Det är vad du kan skapa med Curve Soft Curl Thong. Den professionella locktången med en diameter på 32 mm skapar mjuka, vackert fallande lockar och volym vid hårrötterna.

Ofta ställda frågor

Har ghd också trådlösa verktyg?

Ja, de har utvecklat en sladdlös plattång, nämligen unplugged styler.

Hur fungerar den okonstlade stylern?

Den urkopplade stylern fungerar nästan på samma sätt som ghd:s andra plattänger, men den är batteridriven! Läs allt om det i bloggen: den okonstlade stylern.

Hur mycket garanti finns det på ghd:s verktyg?

Ghd har två års garanti på sina verktyg. Om det är något du behöver kan du alltid kontakta oss.

Stängs plattång och/eller locktång av automatiskt?

Ja, locktängerna och plattängerna har ett automatiskt viloläge efter 30 minuters inaktivitet.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.