fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Ghd Plattång

Ghd Straightener är ett måste för alla som vill skapa en snygg frisyr för sitt hår. Den här innovativa Ghd-utjämnaren från Salontopper är speciellt utformad för att hjälpa till att skapa perfekt lockigt eller slätt hår. Med Ghd Straightener kan du nu ändra din look på några minuter, vilket sparar mycket tid och ansträngning. Du kommer att få den perfekta locken, varje gång!

Sortering

Per sida
ghd
Featured
Typ av gåva
Pris

Hur Ghd-utjämnaren fungerar

Med hjälp av avancerad teknik erbjuder Ghd Straightener allt du behöver för perfekt slätt hår eller glamorösa lockar. Det är en plattång med ett smalt och bekvämt handtag som passar i alla strandväskor och necessärer. Sladden är fin och lång, vilket ger dig flexibilitet när du stylar. Med integrerad temperaturkontroll och thermo-protect-teknik förhindrar Ghd-utjämnaren att ditt hår skadas av överhettning. Det smarta värmehanteringssystemet upprätthåller ständigt rätt temperatur för att säkerställa optimala resultat medan de släta keramiska plattorna glider lätt genom alla lager av håret och minskar skador.

Användning av Ghd plattång

För att få ut det mesta av din Ghd-utjämningsenhet ska du följa bruksanvisningen för att förhindra att håret skadas av överhettning. Först och främst ska du alltid se till att ditt hår är torrt och slätt innan du använder en plattång. Börja med att dela upp håret i olika sektioner för att skapa en enkel styling. För att skapa rakt hår delar du upp dina lockar i lager och skapar små tofsar. Använd Ghd plattång för att räta ut varje tofs i små sektioner, från rötterna till topparna.

Om du vill skapa lockar med Ghd Straightener tar du en liten hårtopp och lindar den försiktigt runt plattången tills du når änden. Dra långsamt av medan du är försiktig så att tången inte överhettas. Upprepa med varje hårstrå för att skapa lockar som känns mjukare, mer voluminösa och smidigare än med locktänger eller rullar. Kom ihåg att alltid använda en värmeskyddsspray innan du börjar styla för att skydda håret extra mycket.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.