fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

ghd plattänger

Välkommen till den revolutionerande världen av ghd plattänger. Det står för "good hair day" och garanterar en oöverträffad stylingupplevelse. ghd plattången är känd för sin överlägsna
kvalitet och innovativa teknik som har förändrat hur vi stylar hår. Oavsett om du letar efter ghd plattång platinum eller ghd plattång gold: du hittar allthär .

Sortering

Per sida
ghd
Featured
Typ av gåva
Pris

Teknologiska innovationer i en ghd plattång

En ghd plattång är utrustad med banbrytande teknik som inte bara förbättrar din stylingupplevelse , utan också tar hand om ditt hår. Dual-zone-tekniken hos ghd plattången är ett perfekt exempel på detta .Denna innovation säkerställer att plattången håller den idealiska stylingtemperaturen på 185°C, vilket ger den perfekta balansen mellan effektiv styling och
skydd av håret. Detta beror på de två värmesensorerna som ständigt övervakar temperaturen , så attditt hår kan stylas perfekt i ett enda drag.

En annan signaturteknik är ultrazone med prediktiv teknik, som bland annat finns i ghd platinum+ plattången. Denna smarta funktion känner igen tjockleken på ditt hår och hastigheten med vilken du rör dig och använder plattången. Den justerar effekten därefter. Detta säkerställer konsekvent värme och ett personligt stylingresultat.

Fördelar för användare av ghd plattänger

Ovanstående tekniker innebär flera fördelar för dig som användare. Den säkerställer en snabbare uppvärmningstid, vilket innebär att du inte behöver vänta länge på att styla ditt hår. Detta är perfekt för upptagna morgnar, till exempel. Den konstanta optimala temperaturen germindre hårskador, vilket resulterar i ett friskare hår på lång sikt.Dessutom ger tekniken i en ghd plattång bättre stylingresultat. Oavsett om du vill ha rakt hår eller lockar kan du räkna med salongsvärdig finish hemma.

Kompletterande produkter till din ghd plattång

För att fullända din stylingupplevelse med en ghd plattång finns det kompletterande produkter som du inte bör missa. Värmeskyddsspray är viktigt för att skydda håret från värme under stylingen. Dessutom kan en högkvalitativ borste hjälpa dig att förbereda håret och säkerställa ännu jämnare resultat. Glöm inte heller vikten av att underhålla din plattång: regelbunden rengöring och skydd säkerställer att din plattång håller längre och fortsätter att leverera optimal prestanda.

Tips för din hårrutin med en ghd plattång

Att lägga till en ghd plattång i din dagliga hårrutin kan göra underverk. Som tidigare nämnts bör du alltid börja med att applicera en värmeskyddande produkt för att förhindra skador. För bästa resultat rekommenderar vi att du torkar håret helt och kammar igenom det innan du börjar styla. Slutligen, kom ihåg att låta håret svalna och fixera din stil med en lätt hårspray.

Hitta en ghd plattång på Salontotal.se

En ghd plattång är en investering i ditt hårs hälsa och skönhet. Med dual-zone-teknik, optimal temperaturkontroll och värmesensorer erbjuder ghd ett revolutionerande sätt att styla ditt hår. Det ger färre, bättre resultat och orsakar mindre skador på ditt hår. Kliv in i ghd-världen och upplev en bra hårdag varje dag. Beställ din ghd straightener gold eller ghd platinum straightener enkelt på Salontotal.se

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.