fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

La Riche Vägbeskrivning

La Riche Directions färg kan sammanfattas med några få ord: ingen ammoniak, ingen peroxid, ingen PPD, inga animaliska ingredienser och en strikt djurfri policy, grymtfri och vegansk. Med detta erbjuder La Riche Directions inte bara den bästa färgen för att pimpa ditt hår, utan också det säkraste valet för både människor och djur. Därför säljer vi många La Rich Directions-färger på Salontotal.se. Du kan alltså färga ditt hår socialt medvetet i de vackraste färgerna. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Färger från La Riche Directions

Vill du ha en extrem färg? Valmurröd, mörk tulpan, flamingorosa, mandarin, violett, lagunblått, äppelgrönt, silver, vit toner, fluorescerande glöd. Vi skulle kunna fortsätta och fortsätta! Letar du efter en ny hårfärg? La Riche Directions har kanske det mest bisarra och omfattande färgvalet. Med hela 36 olika färger är det svårt att välja rätt färg. Kan du inte välja? Du kan alltid köpa flera färger! Du kan även blanda färgerna själv. Så mycket är möjligt med La Riche Directions färg!

La Riche Directions allergener

La Riche Directions innehåller mycket få ingredienser som irriterar hud och hår, men för att vara säker kan du testa produkterna först på en bit hud, till exempel på insidan av armbågen eller bakom örat. Tvätta huden, torka den med en handduk, stryk lite färg på huden och låt den torka. Tvätta och torka sedan plagget på samma sätt. Märker du att din hud reagerar irriterat, svullnar, kliar eller blir röd? Om så är fallet, föredrar du att inte använda La Riche Directions-produkten.

Tillämpning av La Riche

Vi förklarar gärna hur du bäst applicerar La Riche Directions färg. Tvätta håret med ett PH-balanserat schampo och torka det med handduk. Testa sedan färgen på en osynlig bit av håret genom att låta den sitta i 15-30 minuter. En tesked räcker för detta. Skölj och torka sedan håret som vanligt. Är du nöjd? Sedan kan den riktiga färgningen med La Riche börja!

  1. Ta på dig skyddshandskar och gamla färger
  2. Tvätta håret med ett schampo som har en PH-balans. Hoppa inte över detta steg: det säkerställer att La Riche Directions hårfärg får bästa effekt.
  3. Kamma in färgämnet i håret så att det blir lite skummande. Se till att du har täckt allt hår.
  4. Låt stå i 15-30 minuter, tills du gillar färgen. Om det är rätt, vet du det genom testet du gjorde innan.
  5. Skölj med varmt vatten. Skölj helst inte över ansikte och kropp, så vi rekommenderar att du inte går in i duschen för detta steg.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.