fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Hårborste

Salontopper har de bästa hårborstarna för hårfärgning. Med dessa penslar kan du applicera färgen gradvis och exakt så att du kan skapa de vackraste färgade frisyrerna. Hos Salontopper handlar du penslar och penslar från de bästa varumärkena som Comair och Framar. Upptäck hårborstar och se till att färga ditt hår blir en succé.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Typer av hårborstar

En av de vanligaste borstarna för hårfärgning är den platta borsten. Denna borste har, som namnet antyder, en platt form med raka strån. Den är idealisk för att applicera hårfärg på stora hårpartier, t.ex. när du färgar hela håret eller skapar breda slingor. Den platta borsten ger en jämn fördelning av färgen, vilket ger en konsekvent färg och täckning. Dessutom kan hårborsten användas för att applicera färgen på mindre sektioner genom att hålla borsten i en vinkel.

Balayage hårborste

En speciell balayagehårborste är ett oumbärligt verktyg för att skapa de välkända balayagefrisyrerna. Denna borste har en platt, bred form med mjuka borst. Detta gör att du enkelt kan applicera släta, naturliga höjdpunkter. Med balayage-penseln kan du färga ditt hår med precision och blanda det subtilt för en mjuk och gradvis övergång mellan nyanser. Den är ett favoritval bland professionella hårstylister och hjälper dig att uppnå den trendiga looken.

Uppsättningar av hårborstar

I sortimentet finns hårfärgningspenslar både lösa och i set. Borstarna finns i roliga klara färger som rosa och lila, men finns även i svart. På baksidan av penslarna finns en vass spets. Det gör att du kan separera delar av håret.

Tillbehörsset för målning

Hårborsten ingår också i olika tillbehörsset för färgning. Som Comair hårtillbehörssats. Denna uppsättning innehåller de förnödenheter du behöver för att börja färga. Till exempel innehåller setet i 5 delar färgpenslar, mätkopp och färgskala.

Beställ hårborste på Salontotal.se

En hårborste är oumbärlig när du vill färga håret. Även för den bästa hemmafrisören är en hårborste viktig. Om du gillar att färga håret kan du beställa en borste med många fördelar på Salontotal.se. Har du någon fråga? Vår kundtjänst hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.