fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hairfor2

Hairfor2 ger dig ett fullt och friskt hår! Alla drömmer om ett fullt hår. Tyvärr är detta inte för alla. Lyckligtvis erbjuder Hairfor2 lösningen: detta märke har ett omfattande sortiment av hårförtjockande produkter, med vilka du kan skapa ett fylligare och friskare hårhuvud på nolltid. Salontopper berättar gärna allt om Hairfor2 och fördelarna med dessa hårförtjockande produkter. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Funktioner Hairfor2

  • Spray
  • Olika färger
  • Omedelbart resultat
  • Skapar en fylligare look

Funktioner Hairfor2

  • Spray
  • Olika färger
  • Omedelbart resultat
  • Skapar en fylligare look

Hairfor2 Hair Compactor Spray

En av de mest populära produkterna är Hairfor2 Hair Compactor Spray. Denna produkt ger omedelbart synliga resultat och ger håret mer volym och tjocklek. Sprayen innehåller små hårfibrer som fäster vid det befintliga håret och ger håret ett fylligare och tjockare utseende. Hårförtätningssprayen finns i olika färger och är lämplig för både män och kvinnor. Det är en praktisk produkt att använda om du vill skapa ett fylligare utseende snabbt eller om du lider av tunnare hår.

Fördelar Hairfor2 Spray

Hairfor2 spray har många fördelar. Produkterna är till exempel lätta att använda och ger omedelbara resultat. Dessutom är produkterna fria från skadliga ämnen och innehåller naturliga ingredienser som är bra för håret. Dessutom passar produkterna för alla hårtyper och finns i olika färger, så det finns en passande produkt för alla.

Användartips Hairfor2

Hairfor2 hårförtjockande produkter är lätta att använda och ger omedelbara resultat. För att uppnå maximalt resultat finns det några användningstips att tänka på. Tvätta håret regelbundet med schampo och balsam för att ge näring och stärka håret. Applicera därefter ett serum i hårbotten och fördela det jämnt i hela håret. Detta kommer att göra håret starkare och tjockare. Om du vill ha ännu mer volym kan du använda Hairfor2 hårspray. Spraya hårsprayen på torrt hår och borsta sedan igenom håret för att fördela fibrerna väl.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.