fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Förvandla håret

Förändring av håret är en förändring av hårets längd, färg eller textur. Det finns olika sätt att ändra frisyrer. Permanenta, halvpermanenta och tillfälliga hårtransformationer kan göra stor skillnad. Upptäck produkterna i Salontotal.se:s sortiment som gör det enkelt att förändra håret.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hur fungerar hårformning?

Hårformning kan vara permanent, halvpermanent eller tillfällig. Med papillots kan du till exempel förvandla ditt hår till tillfälliga lockar. Det lockiga resultatet av papillots håller i några timmar och försvinner lätt ur håret. Semipermanent förändring är en frisyrmetod där resultatet försvinner efter en eller två tvättar. Hårförvandlingar med permanentning varar längst. Detta innebär att man använder en kemisk vätska och sedan ändrar formen. Detta pågår i flera veckor.

Permanent hårformning

Ibland vill personer med lockigt hår ha rakt hår, eller kvinnor med rakt hår drömmer om en skog av färger: lösningen är permanent hårformning. Denna förändring innebär att håret får lockar eller vågor. Detta görs genom att värma håret med speciella färgpinnar och genom att applicera permanenta lotioner. Resultatet ger dig ett lockigare eller tyngre hår.

Typer av permanentning

Det finns olika typer av permanentning, till exempel alkalisk permanentning, ammoniakfri permanentning och digital permanentning. Alla dessa alternativ har sina egna för- och nackdelar och kan ge olika typer av förvandlat hår. En alkalisk permanent är vanligast och ger mest kontroll över lockmönstret. Ammoniakfri permanentning är skonsammare för håret och mindre skadligt för hälsan. Digital permanentning använder heta rullar och en digital temperaturkontroll för precision och mindre skador.

Beställning på Salontotal.se

Vill du också byta frisyr nu? Upptäck sedan det förvandlande hårsortimentet från Salontotal.se. Du kan göra en beställning med många fördelar, till exempel gratis leverans av ditt paket från 35 euro. Om du beställer produkterna söndag-fredag före kl. 22.00 levereras din beställning nästa dag. Många andra har gått före dig genom att beställa, eftersom vi nu får 9,4 poäng i kundomdömen. Om du vill ha mer information om våra produkter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.