fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Torka håret

Ibland är det bara inte bekvämt eller tar riktigt lång tid: torka håret. Lyckligtvis finns det flera enheter som kan hjälpa dig. Om du inte har tid att lufttorka håret kan en hårtork vara till hjälp. Och inte bara det: med en hårborste kan du till exempel torka håret och föna de vackraste frisyrerna! På så sätt torkar du håret och stylar det samtidigt. Har du lockigt hår som frissas mycket men vill torka och föna håret? Använd då en diffusor. Detta kommer att hålla dina lockar vackra. Ta en titt på vårt sortiment och välj den hårtork som passar din frisyr.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Produkter för hårtorkning

Att torka håret kan vara en del av din hårvårdsrutin. Förutom att det är skönt att torka håret är det också bättre för konditioneringen. Det är viktigt att torka håret ordentligt för att undvika skador och brott. Du kan torka håret genom att duppa det med en mjuk handduk. Dessutom kan du använda flera praktiska enheter.

Diffusor

Har du lockar i håret? Då är en hårdiffusor ett bra verktyg. Denna apparat hjälper dig att skapa dina vackra lockar och ger textur till ditt hår. Det är ett tillbehör som du placerar på din hårtork och som är speciellt utformat för att diffusera och mjuka upp luftflödet. Detta kommer att accentuera dina lockar och hålla dem frizzfria. En hårdiffusor är idealisk för personer med naturligt lockigt hår, men kan också användas för att ge volym och textur till rakt hår. Resultaten är vackra.

Borste för hårtork

En fönborste kan också användas för att enkelt torka håret. Det är en praktisk enhet som kombinerar kraften hos en hårtork med funktionaliteten hos en borste. Med en fönborste kan du torka och styla håret på samma gång. Den har mjuka borststrån och en inbyggd fönfunktion som gör att du kan släta ut håret, ge det volym och skapa vackra lockar. Det är en mångsidig och tidsbesparande enhet som är idealisk för personer som vill styla sitt hår snabbt och enkelt.

Hårtork

En hårtork är ett oumbärligt verktyg i mångas hårvårdsrutin. Med sitt kraftfulla luftflöde torkar den håret snabbt och sparar tid. Dessutom kan en hårtork också hjälpa till att styla ditt hår. Med olika värme- och hastighetsinställningar kan du skapa den look du vill ha, oavsett om det är slätt, voluminöst eller vågigt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.