fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Foligain

Förhindra eller minska håravfall med Foligain-produkterna! Med hjälp av innovativa hårvårdsformler har de hittat lösningen på dina hårproblem. Foligain har nämligen även hårprodukter för, eller snarare mot, grått hår. Bläddra i vårt omfattande sortiment och välj en lämplig lösning för ditt hårproblem. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Problem med hårbotten
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Foligain anti-håravfall

Salontotal.se kan du köpa alla produkter från Foligain-sortimentet till förmånliga priser. Foligain erbjuder innovativa hårvårdsformler som hjälper till att vitalisera hårets och hårbottens hälsa. Varumärket är specialist på hårförtjockning och förebyggande av håravfall. I mer än ett decennium har de erbjudit de bästa och mest effektiva produkterna inom lösningar för håravfall.

Foligain kapslar för hårväxt

Håravfall är en mardröm för många, men tyvärr också en verklighet för många. Med Foligain hårstimulerande kosttillskott kan du stoppa detta håravfall. Dessa kosttillskott hjälper inte bara till att hämma håravfallet utan bidrar också till utvecklingen av nytt hår. Och det nya håret som följer med kommer också att vara tjockare och friskare än det "gamla" håret. Naturligtvis är detta inte något du kommer att se över en natt, men du kommer definitivt att se resultat efter några månader.

Kapslarna består av en kombination av DHT-blockerare, naturliga mineraler och vitaminer och andra ingredienser. Denna kombination stimulerar tillväxten av ett fylligare och friskare hårhuvud.

Förebygga grått hår

Foligain har också lösningen för grått hår! Foligain Color Rescue-tillskott återställer på ett ansvarsfullt sätt din ursprungliga hårfärg. Kapslarna innehåller vetenskapligt utforskade ingredienser som bryter ner gråningsprocessen. Produkten är därför en riktig revolution i sökandet efter ett alternativ till hårfärgningsmedel! Inom 4 till 9 månader bör du se resultat i din hårfärg.

Andra Foligain-produkter

Förutom produkter mot gråning och håravfall kan du även hitta produkter för skäggväxt och skäggstyling på Salontotal.se. För att förstärka effekten av kosttillskott och schampo kan du även använda Hair & Scalp Roller. Rollern perforerar smärtfritt din hårbotten för att avlägsna döda hudceller från hårbotten. Detta förbereder din hårbotten och ditt hår för behandlingen.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.