fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Hairgum

En gel som ger håret färg: Hairgums geler gör det. Gelerna är unika produkter som är ett alternativ till traditionell hårfärgning och erbjuder ett tillfälligt alternativ för dem som vill ge sitt hår en ny färg. Förutom Hairgums specialdesignade produkter har de även vanliga geler och vaxer i sitt sortiment. Upptäck Hairgum-sortimentet på Salontopper nu och njut av ditt färgade hår. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Vad är Hairgums färgade geler?

Hairgum är ett varumärke med många hårvårdsprodukter, inklusive geler och vaxer. De är också kända för sin hårgelé som är speciellt utformad för att ge håret färg. Det är en unik produkt som erbjuder ett alternativ till traditionell hårfärgning. De färgade gelerna gör det enkelt att ge ditt hår en ny look.

Användning av geler

Det är mycket enkelt att använda märkets geler. När du har tvättat och torkat håret kan du applicera produkten. Du kan göra detta med händerna eller en kam, så länge det fördelas jämnt. När produkten är i håret kan du kamma det till önskad frisyr. Om du använder en färgad gel kommer färgen att stanna kvar i håret tills den tvättas ur. Båda gelerna kan tvättas ur håret med schampo och vatten.

Olika typer av färgade geler från Hairgum

Hairgum har en speciellt framtagen färgad gel som ger omedelbara färgpigment. I Salontotal.se -sortimentet har vi till exempel Hairgum Fix Color, som ger stark stadga och imponerande färg i håret. Gelerna finns i olika färger som blått, lila, grönt, gult och fuchsia.

Beställ Hairgum på Salontotal.se

Salontotal.se kan du enkelt beställa färgade geler online. Om du är entusiastisk över produkterna kan du göra en beställning och få gratis leverans från 35 euro. Om du gör din beställning söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet hem till dig nästa dag. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.