fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Dofter

Salontotal.se kan du handla din favoritparfym. Oavsett om du letar efter en klassisk doft, fräsch, blommig eller lätt doft, hittar du dem alla i vårt sortiment. Komplettera dina skönhetsartiklar enkelt och snabbt med en av våra fina parfymer!

 

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Olika typer av parfymdofter

Vem blir inte lycklig av en härlig doft, som kompletterar din outfit för dagen. Dessutom stimulerar den dina sinnen, en doft kan utlösa en känsla eller hjälpa dig att komma ihåg något. Så den gör mycket mer än vi tror, den matchar din identitet. Letar du efter en doft för en utekväll, på jobbet eller för en dejt? Då är Salontotal.se rätt plats att vara på.

Skillnaden mellan Eau de toilet och Eau de parfum

Parfymer finns som Eau de Parfum och Eau de Toilette, men vad är skillnaden? Det har att göra med den högre koncentrationen av doftämnen. För Eau de Parfum är detta det högsta värdet, vilket också gör att doften håller längre och att du bara behöver lite av den. Om du föredrar en lättare doft kan du välja en Eau de toilette-parfym.

Dofter för damer

Letar du efter en härlig damparfym? Då har du kommit till rätt ställe. Inget är bättre än att avsluta din vackra outfit med en härlig doft! Gör ditt utseende ännu mer unikt, oavsett om du väljer en söt blommig doft eller en träig doft; det är lätt att hitta en doft som passar dig! Naturligtvis kan du också ge en damparfym i present till din flickvän, mamma eller till och med din granne, en gåva som alltid uppskattas.

Parfymer för män

Letar du efter en bra herrparfym? Du kan sedan enkelt handla den i vår webbshop. Den gör varje look chic och elegant. Oavsett om du har en viktig middagsbjudning eller en avslappnad kväll med vännerna finns det en passande doft för varje tillfälle! Shoppa tidlösa klassiker eller de senaste dofterna enkelt på Salontotal.se.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.