fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

L'ANZA

I mer än 35 år har L'ANZA varit en trendsättare när det gäller den modernaste avancerade tekniken inom professionell hårvård. Friskt hår för alla hårtyper är grunden för ett vackert utseende, anser varumärket. Med L'ANZAs fina produkter kan du därför uppnå de mest ambitiösa hårmålen. Hos L'ANZA kan du få färgning, vård, styling och skydd av håret. läs mer >>

L'Anza produkter
Sortering

Per sida
L'Anza
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

L'ANZA hårprodukter

Varumärket introducerades i frisörbranschen som ett av de första professionella hårvårdsmärkena. De väljer de bästa botaniska ingredienserna från hållbara djungler och skogar. Tack vare dessa naturliga, hållbara ingredienser ger den ett friskt och starkt hår. Produkterna utvecklas på ett hållbart sätt och är dessutom fria från djur. De använder sig av naturens extraordinära kraft i alla sina produkter. Letar du efter ett fint schampo som passar din hårtyp eller letar du specifikt efter något för dina blonda lockar? L'ANZA har allt.

De bästa produkterna från L'ANZA

Några populära produkter är Healing Style Molding paste, som är perfekta för att styla håret. Dessutom är Healing ColorCare Colour Guard bra för att hålla din färg vacker. Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray är ett hårspray som torkar snabbt. Den har en stark stadga och ger fasthet åt frisyren. Letar du efter extra återfuktning för ditt hår? Då är Healing Moisture Moi Moi Moisturizing Mist perfekt för dig! Den återställer, återfuktar och reder ut håret, ett riktigt måste! Slutligen är Healing ColorCare Trauma Treatment ett riktigt praktverk som hjälper till att skydda dina vackra färger i håret.

Ofta ställda frågor

Varifrån kommer L'ANZA?

Varumärket kommer från södra Kalifornien.

Testas L'ANZA-produkter på djur?

Nej, produkterna testas inte på djur och är därför helt fria från grymhet.

Vad står L'ANZA för?

De står för B.I.G. (Believe, Inspire and Grow). Deras uppdrag är att hjälpa människor att tro på sig själva, inspirera dem, följa sina drömmar och på så sätt bidra till hela samhällets tillväxt. Detta lämnar de sedan kvar i produkterna.

Håller min hårfärg sig vacker när jag använder L'ANZA-produkter?

De har även utvecklat produkter som skyddar och förbättrar din hårfärg, inklusive Healing ColorCare-serien!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.