fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Revlon Nutri Color Creme

Revlon Nutri Color Creme är en speciellt utformad produkt för att färga, vårda och ge håret glans. Det är en leave-in-behandling som finns i olika nyanser, vilket gör att du kan ändra din hårfärg samtidigt som du ger näring åt ditt hår. Revlon Nutri Color Creme skyddar dessutom ditt hår. Tack vare de närande ingredienserna i Revlon Nutri Color Creme tar du hand om och återfuktar ditt hår.

 

Sortering

Per sida
L'Anza
Ingredienser
Pris

Användning av Revlon Nutri Color Creme

Revlon Nutri Color Creme är mycket lätt att använda. Först och främst är det viktigt att tvätta håret och torka det med handduk. Det är viktigt att håret är fuktigt, men inte för vått. Applicera sedan Revlon Nutri Color Creme i ditt hår från rötterna till topparna. Se till att hela håret täcks av produkten. Produkten ska verka i minst 3 minuter. För mer intensiv färg och vård kan du förlänga blötläggningstiden till 15 minuter. Efter blötläggningen kan du skölja ut produkten med varmt vatten. Gör detta tills vattnet rinner klart. Därefter kan du styla ditt hår som vanligt och njuta av den glans och färg som Revlon Nutri Color Creme ger ditt hår.

Tillgängliga färger

Produktens färger är uttryckta i siffror. Siffrorna representerar olika färger och nyanser. Revlon Nutri Color Creme finns till exempel i 1002 White Platinum. Detta är en sval, platinablond färg. 411 Brown är en fyllig chokladbrun färg och 600 Fire Red är en livlig ljusröd nyans. Det finns ett alternativ för varje hårfärg och nyans.

 

Fördelar Revlon Nutri Color Creme

Revlon Nutri Color Creme har flera fördelar. Produkten är särskilt ett bra val om du vill färga ditt hår eftersom den är så lätt att använda och kan till och med användas hemma. Dessutom är produkten en leave-in behandling som inte skadar ditt hår utan istället vårdar och återfuktar det. Dessutom håller färgen länge och bleknar gradvis, så du kommer inte att uppleva plötsliga färgförändringar. Produkten är lämplig för alla hårtyper.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.