fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Clippers

Helt trimmad eller underklippt. En bra klippare kan hjälpa dig med det. Vi har ett brett utbud av klippare av alla märken. Både sladdlösa och plug-in klippare och i olika storlekar. Vi har även tillbehör till klippare!

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Professionell hårklippare

Hårklippare finns naturligtvis i många olika storlekar, former och märken. Med dessa skapar frisörer och barberare vackra kortklippningar, fulla av precisionsarbete och vackra övergångar. Men vad är en bra hårklippare och vilka märken används av frisörer? Professionella och populära märken är Wahl, Moser och Babyliss Pro. Enligt många är dessa märken bland de bästa hårklipparna.

Tillbehör till klippare

Hårklippare är lämpliga för grov rakning. För att klippa med olika inställningar kan du använda de inbyggda kammarna eller separata kammar. Om du skulle förlora kammen på din trimmer finns de ofta tillgängliga separat.

För att få en bra rakning eller trimning måste klipparen vara i toppskick. Det är därför viktigt att rengöra, smörja och desinficera dem ordentligt. Använd professionella underhållssprayer som Blade Sprays och Clipper Oils. Dessa kombinerar ofta smörjning och desinfektion. Detta håller knivarna skarpa och rena, vilket gör att din hud blir friskare när du använder klipparen.

Sladdlösa klippare

Många har fortfarande en sladd, men det finns också många sladdlösa klippare. Fördelen med dessa är att du naturligtvis kan använda dem var som helst så länge de är laddade och du slipper trassla runt med en så dum sladd. Om en sladdlös eller sladdansluten klippare är något för dig beror naturligtvis på hur du använder den. Om du ofta använder den på samma ställe är det bra med en sladd, men om du ofta tar den med dig när du är på resande fot kan det vara mer praktiskt att klipparen är uppladdningsbar.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.