fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Om oss

Salontotal är Trading Toppers internationella avdelning.

På Salontotal arbetar vi varje dag nära tillsammans med hela vårt team för att skapa den bästa salongsupplevelsen online för kunderna. Detta gör vi genom att ständigt utöka vårt produktsortiment, alltid svara så snabbt som möjligt på kunderna och genom att ha roligt på jobbet. Vi anser att detta är en av de viktigaste sakerna som finns: det ska vara roligt att arbeta. Det är därför vi tycker om att betjäna våra kunder varje dag! Vi ser till att du kan köpa alla dina produkter till ett rättvist pris, få dem snabbt och få all information du behöver om dem.

Förutom våra webbutiker är vi också mycket stolta över vår salong TEASE, där vi kan dela med oss av vår expertis och kärlek till yrket. TEASE är en förlängning av webbutiken där kunderna kan uppleva våra produkter i kombination med den perfekta salongsupplevelsen. Tack vare våra råd går varje kund ut ur salongen med ett stort och välutrustat leende.

 

Vad står vi för?

Dina favoritprodukter till ett rättvist pris

På Salontotal tycker vi att det är viktigt att vara ärliga mot dig. Vi värdesätter ärlighet och öppenhet och kommer därför alltid att ge dig ett rättvist pris för våra produkter. Dessutom ser vi alltid till att vårt produktsortiment matchar dina önskemål och behov. När du är nöjd är vi nöjda!

Omfattande information, förklaringar och inspiration om dina produkter.

När du handlar hittar du omfattande information om våra produkter på vår webbplats och i våra kanaler i sociala medier! Bläddra bland våra bloggar för att hitta rätt schampo för ditt hår och avsluta med vår Instagramkanal för de bästa hårhandledningarna och uppfriskande hår- och skönhetsinspiration. Behöver du personlig rådgivning? Vår expertkundtjänst står redo för dig och ger dig gärna råd och förklaringar.

Dina produkter levereras på nolltid

Och medan du kollar in det coola innehållet kommer din beställning plötsligt hem till dig! Vi ser till att när du beställer före kl. 21.00 skickas din beställning redan idag! Och ja, detta gäller även under helgen. Eftersom våra affärsprocesser har optimerats ytterligare under åren och vi fortsätter att utvecklas har vi kunnat se till att du alltid kan räkna med oss.

Vilka är personerna bakom företaget och hur kom vi igång?

Trading Toppers födelse

Trading Toppers föddes eftersom vår direktör en gång började i sitt vindsrum köpa och sälja olika typer av hårprodukter. Steg för steg blev detta en succé och efterfrågan på hår- och skönhetsprodukter växte stadigt. Detta förutsågs framgångsrikt: På nolltid blev Trading Toppers marknadsledare inom skönhetssektorn i Nederländerna. Vi har även en B2B-avdelning, läs mer om den här.

Trading Toppers-teamet

Trading Toppers-teamet består nu av mer än 50 toppmänniskor som arbetar hårt varje dag och som också gillar att festa. Vi älskar till exempel att beställa sushi på fredagseftermiddagens drinkfester, vi anordnar en stor temafest varje år vid jul för att fira Trading Toppers och människorna bakom företaget och vi har roliga företagsutflykter varje år för att arbeta med teambuilding (och fira fester). Att arbeta på Trading Toppers är aldrig tråkigt och detta har verkligen fått oss att växa till en riktig Trading Toppers-familj under åren.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.