fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Hårspänne

Ett hårspänne är en oumbärlig produkt när du klipper eller stylar håret. Hårklämmor kan användas av professionella frisörsalonger, men även av hemmafrisörer eller privatpersoner. Hårklämmor gör det enkelt att fästa håret och se till att du har en bra överblick när du till exempel klipper håret. I vårt sortiment hittar du hårspännen av bästa kvalitet som du kommer att ha glädje av länge!

Köp det bästa hårspännet på Salontopper!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Hårspännen

Ett hårspänne ska hålla sig på plats och se till att håret sitter på rätt plats. De finns i alla former och storlekar. Du har hårspännen för mode, men också hårspännen för frisörer. Modeklämmor ger din look det där lilla extra, medan en frisörklämma är ett måste för att klippa håret. Oavsett vilken typ av klipp du letar efter hittar du hos Salontopper högkvalitativa klipp som håller länge.

Hårklämma frisör

Ett hårspänne är en oumbärlig produkt i frisörsalongen. Du behöver till exempel ett hårspänne för att hålla upp en del av håret och färga resten. När du använder ett klipp för att hålla upp håret är det viktigt att det har ett starkt grepp och håller ihop även tjockt och tungt hår enkelt.

Bästa hårspännet

Som frisör (hemma) eller privatperson vill du naturligtvis ha de bästa hårspännena hemma. Hos Salontopper hittar du de bästa hårspännena i olika former och storlekar. Du har till exempel:

  • Comair verdeelklemmen: det här klippet är ett måste vid en klippning. Med delningsclipset kan du enkelt dela in ditt hår i sektioner.
  • Framar Gator Grips: Dessa gummibrickor med halkfritt handtag ser till att håret hålls väl åt sidan. Klämmorna har ett fast grepp och kan användas på både vått och torrt hår.
  • Comair Hair Clip: med dessa stora clips kan du enkelt dela upp håret i zoner när du klipper, och de är dessutom lämpliga för att få capes att passa. Dessa fina clips kommer i förpackningar om 12 stycken.
  • Accessoarklipp: Vill du lägga till något extra till din look eller lider du av en dålig hårdag? Sedan kan du också hitta massor av fina accessoarer för hårspännen för att fästa ditt hår! De finns i olika storlekar och i alla möjliga söta tryck.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.