fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Hårspänne

Ett hårspänne är en oumbärlig produkt när du klipper eller stylar håret. Hårspännen används av professionella frisörer, men även av hemmafrisörer och privatpersoner. Med ett hårspänne fäster du enkelt ditt hår och ser till att du behåller en bra överblick när du till exempel klipper håret. I vårt sortiment hittar du hårspännen av bästa kvalitet, som du kan ha glädje av länge!

Köp det bästa hårspännet på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vårt utbud av hårspännen

Ett hårspänne ska sitta på plats och se till att håret sitter på rätt plats. De finns i alla former och storlekar. Du har "mode" hårspännen, men också frisörhårspännen. Modeklämmor ger det där lilla extra till din look, medan en frisörklämma är ett måste för att klippa håret. Oavsett vilken typ av klämma du letar efter; på Salontotal.se hittar du högkvalitativa klämmor som håller länge.

Hårklämma frisör

En hårklämma är en oumbärlig produkt i frisörsalongen. Du behöver till exempel ett hårspänne för att hålla upp en del av håret och färga resten. När du använder ett klipp för att hålla upp håret är det viktigt att det har ett starkt grepp och håller ihop även tjockt och tungt hår enkelt.

Bästa hårspännet

Som (hemma)frisör eller privatperson vill du naturligtvis ha de bästa hårspännena hemma. På Salontotal.se hittar du de bästa hårspännena i olika typer och storlekar. Du har t.ex:

  • Comair Hair Clip: Med dessa stora clips kan du enkelt dela in håret i olika zoner när du klipper, och de är dessutom lämpliga för att få kappor att passa. Dessa fina clips kommer per 12 stycken.
  • Comair verdeelklemmen: Det här klippet är ett måste under en hårklippning. Med delningsklämman är det lätt att dela in håret i sektioner.
  • Framar Gator Grips: Dessa gummiknoppar med halkfritt handtag ser till att håret hålls väl åt sidan. Clipsen har ett fast grepp och kan användas i både vått och torrt hår.
  • Accessoarklipp: Vill du lägga till något extra till din look eller lider du av en dålig hårdag? Då kan du också hitta massor av söta accessoarhårspännen för att fästa ditt hår! Dessa finns i olika storlekar och i alla möjliga söta tryck.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.