fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Styling av skägg

För att få den bästa frisyren bör du inte bara trimma skägget, utan också styla det på rätt sätt. Till exempel bör håret på hakan borstas och skägget behandlas med olja. På Salontotal.se hittar du de bästa skäggvårdsprodukterna. Vi erbjuder till exempel skäggvårdsprodukter från märken som Suavecito, Dapper Dan Beard, Proraso och American Crew. Utforska vårt breda sortiment och vem vet, kanske går du snart runt med ett välvårdat skägg.

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Styling av skägg

Typer av skäggstylingsprodukter

För att lyckas med stylingen kan du använda olika produkter för skägget. Först och främst är det viktigt att kamma skägget dagligen för att se till att skägget växer i rätt riktning. För att tvätta skägget kan du använda skäggschampo. Schampots milda rengöringsmedel ser till att huden inte skadas. Dessutom innehåller skäggschampon ofta naturliga oljor som vårdar huden och gör att stela skägghår ser mjukare och snyggare ut. Med skäggolja kan du också få ditt skägg att se mjukare, tamare och fylligare ut. Det finns också olika skäggstylingsprodukter som vax, skäggsmör och skäggbalsam som du kan använda för att forma ditt skägg.

Hur börjar jag med skäggstyling?

Att få ett skägg som passar dina behov tar förmodligen mycket tid. Vi kan inte påskynda hårets, eller i det här fallet skäggets, tillväxt. Men du kan se till att den växer på bästa sätt. Hitta de produkter som fungerar bäst för dig. Medan skägget växer kan du trimma det. Hur ofta du behöver göra detta beror på din egen vilja och hur snabbt ditt skägg växer. Redan under tillväxtprocessen kan du forma ditt skägg. Använd skäggschampo och skäggolja för att ta hand om den underliggande huden.

Styling av skägg med Salontopper-produkter

Med Salontoppers skäggvårdsprodukter kan du få ett perfekt skägg. I vårt breda sortiment har vi olika produkter som kan hjälpa dig att odla, trimma och styla ditt skägg. Om du gör en beställning på Salontopper för mer än 35 euro levereras din beställning kostnadsfritt. Om du gör din beställning söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet hem till dig nästa dag. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.