fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Män

Oavsett om du letar efter ett fint schampo, ett vax med fast stadga, en bra klippare eller produkter mot håravfall; på Salontopper har du kommit till rätt ställe! Salontopper erbjuder ett brett sortiment av produkter för styling, hårvård, skäggvård och kroppsvård. På den här sidan hittar du alla hår- och kroppsvårdsprodukter för män.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

De finaste groomingprodukterna för män

Eftersom det finns många olika typer av män har Salontopper ett brett sortiment av endast de bästa hår-, skägg- och kroppsprodukterna för alla typer av män, inklusive skäggoljor, fräscha balsam, kroppstvättar, pomader och schampon. De bästa varumärkena för män som Reuzel, Redken Brews och SEB MAN tar hand om ditt hår (och skägg), formar det vackert och lämnar det väldoftande.

Hårvård för män

Att ta väl hand om sitt hår är viktigt, även som man! Rätt vård säkerställer att håret återfår sin elasticitet, är väl återfuktat och får rätt näring. För att ta hand om ditt hår på rätt sätt är det bland annat viktigt att ha ett schampo och balsam hemma. Ett schampo rengör hårbotten och ett balsam ger näring, fukt och mjukhet.

Förutom dessa två produkter finns det även till exempel leave-in-sprayer och serum. En leave-in ger extra näring till håret och kan ha en förtjockande effekt. Ett serum eller en kur för män kan ha olika typer av effekter.

Stylingprodukter

Hos Salontopper hittar du ett brett sortiment av de bästa stylingprodukterna. Letar du till exempel efter en produkt som gör att ditt hår ser snyggt ut? Då är ett vax, en pomada eller en gel något för dig. Men letar du efter en produkt som ger ditt hår kropp, textur och/eller volym? Då ska du satsa på en texturspray, ett hårskum eller ett volymgivande puder. Förutom dessa exempel finns det många andra produkter för att styla ditt hår, allt beror på vilken look du vill ha!

Kroppsvård för män

Om du inte tar hand om ditt skägg kan det bli smutsigt, skäggstråna kan torka ut och håret kan stå på ända. Så om du vill underhålla och ta hand om ditt skägg ordentligt behöver du flera skäggvårdsprodukter. Det finns några viktiga groomingprodukter som du kan inkludera i din rutin:

  • Skäggschampo: detta säkerställer att skägget rengörs. Se till att du använder ett speciellt skäggschampo, eftersom vanliga schampon kan torka ut skäggstråna.
  • Skäggolja: Denna olja ger näring åt skägget och huden. Brist på denna näring kan torka ut huden och skäggstråna, vilket bland annat resulterar i irriterad hud. Efter att ha använt en olja kommer du att märka att skägget har mer volym, är mjukare och luktar gott.
  • Skäggstyling: använd dessa produkter för att se till att ditt skägg håller sig i form.

Är du mer av ett renrakat ansikte? Hitta då fina rakskum, rakblad och borstar för ett vackert slätt ansikte! Är du klar med rakningen? Använd då en aftershave eller cologne för en härlig doft.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.