fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Frisörsaxar

Klippning med en professionell frisörsax ger optimalt resultat. Oavsett om du precis har börjat med frisöryrket eller redan har många års erfarenhet: med en av de bästa frisörsaxarna kommer du att få en bra start. På Salontotal.se hittar du både klippsaxar och effilersaxar. Våra saxar håller länge och du kan arbeta med precision. Den professionella saxen har skarpa och exakta blad som enkelt ger ett snävt snitt. Varumärken som Jaguar, Kansai och E-kwip finns på Salontotal.se. Priserna på saxar varierar från märke till märke. På Salontotal.se erbjuder vi den första frisörsaxen för 39,95 euro styck. Du kan också hitta saxar för frisörer på Salontotal.se. Med effileer-saxen kan du tunna ut håret och skapa en vacker gradient. Vi erbjuder förstklassiga effileersaxar från 49,95 euro styck, i olika märken som Joewell och Comair.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Den finaste modellen av frisörsaxar

Vilken sax som fungerar bäst för någon är olika för alla. Vissa frisörer föredrar ett visst märke eller en viss typ av sax. Frisörsaxar är tillverkade av olika typer av stål. När du köper saxar är det viktigt att vara uppmärksam på HRC, som står för Hardness Rockwell C-stål. De flesta saxar har det klassiska lillfingerstödet, en metallbit bakom höger öga. Detta stöd för det lilla fingret säkerställer att du kan bära din vikt. Dessutom är designen viktig; ska du välja en sax med normalt eller ergonomiskt grepp? Skillnaden i grepp kan göra arbetet bekvämare eller snabbare: det är vad som passar dig bäst.

Storlekar på saxar

Frisörsaxar anges ofta i tum. Ju större sax du använder, desto snabbare får du resultat. Tummen beskriver klippområdet, så ju större klippområde desto mer hår kan du klippa. På Salontotal.se har vi saxar på mellan 5 och 6,5 tum. Den vanligaste storleken på en sax är 5,5 tum, vilket motsvarar 14 cm.

Köp frisörsaxar på Salontotal.se

Salontotal.se hittar du olika alternativ och funktioner för frisörsaxar. Förutom alla saxar och knivar som vi erbjuder har vi många andra fördelar. Till exempel har du fri frakt när du beställer för 35 euro eller mer. Följande gäller: beställning före 22:00 från söndag till fredag kväll, leverans i morgon. Dessutom har vi Thuiswinkel Waarborg-certifikatet och får 9,4 av de personer som beställde före dig.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.