fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

 

 

Alpecin schampo

Vad exakt gör Alpecin Shampoo med ditt hår? Håravfall är ofta ärftligt. Hårrötternas tillväxtcykel störs av det manliga hormonet testosteron. Detta orsakar kala fläckar och håravfall. Genom att använda Alpecin Caffeine Complex förlängs hårrötternas tillväxtfaser och förebygger ärftligt håravfall. Det bekämpar också hårbottenproblem som klåda och fjällning. Lider du av håravfall eller hårbottenproblem? Då är du definitivt på rätt plats med Alpecin Shampoo från Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Problem med hårbotten
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris

Funktioner Alpecin

 • Bekämpar håravfall
 • Stimulerar hårväxt
 • För män

Funktioner Alpecin

 • Bekämpar håravfall
 • Stimulerar hårväxt
 • För män

 

Hur Alpecin schampo fungerar

Alpecin Shampoo är utvecklat för att motverka håravfall och stimulera hårväxt. Produkterna innehåller aktiva ingredienser som ger näring till hårrötterna och främjar hårväxten. Schampot är lämpligt för män och kan användas dagligen. Schampot rengör håret grundligt och säkerställer en frisk hårbotten.

Alpecins mest kända schampon

Alpecin har ett brett utbud av produkter som du kan köpa hos Salontopper. Det här är alltså de 5 välkända schampona:

 • Tuning: Alpecin Tuning Shampoo är speciellt utvecklat för mörkblont till svart hår. Den bekämpar håravfall och ser till att mörkt hår behåller sin vackra färg. Den får också håret att se fylligare ut.
 • Double Effect: Alpecin Dubbel Effect Shampoo har utvecklats speciellt för att bekämpa de vanligaste hårbottenproblemen hos män, nämligen håravfall och mjäll.
 • Sport: Alpecin Sport Shampoo har utvecklats speciellt för män som pressar sig själva till det yttersta under sport. De drabbas ofta av håravfall som en följd av detta, eftersom man förbrukar mycket energi och kroppen börjar spara den på annat håll, vilket kan visa sig i form av håravfall.
 • Koffein: Alpecin Cafeïne Shampoo gör att hårrötterna återaktiveras. Detta gör håret betydligt starkare och skapar synlig volym i håret. Efter användning är ditt hår lättare att styla och har en fast stadga.
 • Vätska: Alpecin Liquid Shampoo ser till att hårrötterna förblir aktiva, vilket främjar hårväxten. Det ger också ett starkare hår.

Andra hårprodukter från Alpecin

Förutom att du nu är bekant med olika varianter av Alpecin Shampoo finns det andra produkter som de erbjuder. Av dessa är Alpecin Medicinal Fresh Haartonic ett exempel. Detta ser faktiskt till att den stimulerar hårbotten och bekämpar iritationer i hårbotten. Alpecin Tuning cream är en svart hårkräm som får grått hår att försvinna och färgar det brunt till svart. Du blandar denna med ditt vanliga vax eller din vanliga gel. Du kan också välja Alpecin Medicinal Special Lotion som förhindrar håravfall orsakat av stressad eller känslig hårbotten. Ett biologiskt aktivt växtkomplex stöder och normaliserar hårbottens naturliga funktion och skyddar mot hudirritationer. Kort sagt har detta märke flera hårprodukter som ser till att du kan komma tillbaka till din frisyr.

Etablering Alpecin

Alpecin grundades 1905 och var ursprungligen en läkemedelstillverkare. Företaget har utvecklats under åren och har blivit ett ledande hårvårdsmärke. Varumärket är känt för sina innovativa produkter som utvecklats med hjälp av vetenskaplig forskning.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.