fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Alpecin schampo

Alpecin är ett ledande varumärke i kampen mot hår- och hårbottenproblem. Det har byggt upp ett rykte för sina effektiva behandlingar som syftar till att förebygga och minska håravfall. Dess formler är rika på koffein. Detta hjälper inte bara till att bekämpa håravfall, men det spelar också en viktig roll för att stimulera hårväxt genom att stärka och aktivera hårrötterna.

 

Sortering

Per sida
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Pris

Fördelarna med Alpecin schampo

Alpecin schampo är berikat med ett kraftfullt koffeinkomplex. Detta är viktigt för att ge näring och vitalisera hårrötterna. Användare upplever vanligtvis ökad hårdensitet och en minskning av håravfall, som ofta är genetiskt. Detta beror på koffeinets unika förmåga att motverka effekterna av DHT (dihydrotestosteron). Detta är en viktig orsak till manlig skallighet.

Unika egenskaper hos Alpecin schampo

Alpecin schampo skiljer sig från andra hårvårdsprodukter tack vare sin specialutvecklade koffeinformel. Denna unika sammansättning säkerställer att Alpecin schampo fungerar snabbt och effektivt, så att användarna inte behöver vänta länge för att uppleva fördelarna. Dessutom är produkterna fria från silikoner, vilket innebär att håret inte tyngs ner och att dess naturliga glans bevaras.

Användningsområden och återuppbyggande egenskaper

Alpecin schampo är inte bara för dig som kämpar med håravfall, utan det är också perfekt för dig som vill förbättra hårets allmänna hälsa. Genom att använda detta schampo regelbundet stärks hårbotten och hårets naturliga funktioner stöds. Det från rot till topp.

Alpecin schampo: vårt sortiment

Salontotal.se erbjuder ett brett sortiment av Alpecin hårprodukter, var och en utformad för att hantera specifika hår- och hårbottenproblem:

  • Alpecin Cafeïne shampoo C1: Detta klassiska schampo stimulerar hårväxten direkt vid rötterna och är perfekt för daglig användning. Det är idealiskt för tunnare hår, eftersom det stärker hårrötterna och därmed främjar en sund hårväxt.
  • Alpecin Double-Effect shampoo: Detta schampo bekämpar mjäll och stärker hårrötterna i en och samma behandling. Det gör den till en favorit för dem som har problem med mjäll. Den är också perfekt för dig som har fett hår, eftersom den också reglerar talgproduktionen.
  • Alpecin Hybrid shampoo: speciellt utvecklad för torr och känslig hårbotten. Det återfuktar och stärker utan att irritera. Detta schampo är också perfekt för torrt hår.
  • Alpecin Tuning shampoo: hjälper till att bevara och stärka den naturliga hårfärgen samtidigt som det motverkar håravfall.
  • Alpecin Liquid Hair Energizer: En behandling som inte tvättas och som stärker hårrötterna. Det kan användas dagligen för maximal effektivitet.

Hitta Alpecin schampo på Salontotal.se

Med det omfattande utbudet av Alpecin hårprodukter på Salontotal.se erbjuder vi alla en lämplig lösning för deras specifika hår- och hårbottenproblem. Oavsett om du kämpar med håravfall, lider av en känslig hårbotten eller bara vill öka din hårväxt: Alpecin schampo erbjuder en effektiv behandling berikad med kraften från koffein.

Vanliga frågor om Alpecin schampo

Kan jag använda Alpecin schampo dagligen?

Ja, Alpecin schampo är säkert för daglig användning. Det kan hjälpa till att bibehålla koffeinformelns effektivitet.

Hur länge ska jag låta Alpecin verka?

Vi rekommenderar att du låter Alpecin-schampot verka i minst 2 minuter för bästa resultat. Detta gör att koffeinet kan verka ordentligt på hårrötterna.

Är Alpecin effektivt mot håravfall?

Ja, Alpecin schampo har bevisat att det effektivt minskar håravfall och stimulerar hårväxt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.