fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Falska ögonfransar

Med falska ögonfransar kan du skapa en vacker ögonlook på några minuter och enkelt få dina fransar att se längre, fylligare och svartare ut. Hos Salontotal hittar du ett brett utbud av falska ögonfransar, så det finns alltid ett passande set för dig!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Falska ögonfransar

Fullständiga långa fransar, vem skulle inte vilja ha det? Som tur är kan du uppnå detta mycket enkelt med falska ögonfransar. Falska fransar ger dig ett långvarigt nöje, dessutom är de inte skadliga för dina egna fransar och går snabbt att fästa. De finns i alla former och storlekar, till exempel som standardfalska ögonfransar (hårstrån som fästs på en remsa som du klistrar längs med ögonfransraden) eller individuella ögonfransar (små bitar av ögonfransar i olika längder som du kan använda för att skapa din egen ögonfranslook). Förutom valet av standardfransar eller individuella fransar kan du också välja mellan olika längder och färger.

Bästa falska ögonfransar

Du vill självklart kunna använda dina falska fransar mer än en gång, så det är viktigt att titta noga på produktens kvalitet. Kvaliteten avgör till exempel hur ofta du kan återanvända fransarna. I vårt sortiment hittar du fina falska ögonfransar från bland annat Ardell och House of Lashes . Med de populära och bekväma fransarna från Ardell kommer du alltid att ha ett glittrande öga. House of lashes har ett brett utbud av högkvalitativa och lyxiga fransar till ett överkomligt pris.

Fastsättning av falska fransar

Dags att limma falska ögonfransar! Här är hur du tillämpar dem:

Steg 1: välj rätt längd på fransbandet

Placera den falska ögonfransen ovanpå din egen ögonfrans och håll den mot ögat. Kontrollera sedan att fransarna har rätt storlek: de ska vara något kortare än ögats bredd. Är ögonfransbandet för långt? Klipp den sedan till rätt längd med en liten sax. Skär i små bitar så att du inte skär av för mycket på en gång.

Steg 2: applicera på fransraden

Applicera fransraden på fransbandet och låt lufttorka i ca 10-30 sekunder (observera att torktiden kan variera från ett franslim till ett annat).

Steg 3: applicera falska ögonfransar

Du kan applicera en falsk ögonfrans med händerna, en pincett eller en speciell ögonfransapplikator. Sätt ögonfransen nära dina egna fransar och tryck sedan fast den ordentligt på plats.

Hos Salontotal hittar du också vackra sminkprodukter för att komplettera din look!

 

Ofta ställda frågor

Hur applicerar du falska ögonfransar?

Falska fransar appliceras i följande steg:

  • Steg 1: Välj rätt längd på fransbandet.
  • Steg 2: applicera ögonfranslim på ögonfransbandet och låt det torka en stund innan du applicerar ögonfransen.
  • Steg 3: applicera ögonfransen, klistra den så nära din egen ögonfrans som möjligt och tryck ordentligt.

Hur ofta kan du använda falska ögonfransar?

Hur ofta du kan återanvända falska ögonfransar beror på kvaliteten på ögonfransarna. Rengör du dina falska fransar ordentligt efter att du har använt dem? Då kan du ofta bara återanvända dem!

Hur tar jag bort mina falska ögonfransar?

Vi rekommenderar att du använder en oljebaserad sminkborttagare. Oljan suger lätt bort lim från falska ögonfransar. Applicera en generös mängd sminkborttagningsmedel och tryck försiktigt på det stängda ögat. Låt oljan verka en stund och ta sedan försiktigt bort remsan.

Kan jag använda mascara över de falska fransarna?

Ja, du kan använda mascara över falska ögonfransar!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.