fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Färgningsbrickor

Färgbrickor är ett riktigt måste när du färgar ditt hår. Blanda din hårfärg med framkallningsmedlet i en av de många typerna av färgskålar. Gör det lättare att färga håret med rätt produkter. Du hittar alla färgningsmaterial på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Färga brickans hår

En färgbricka för hår är ett måste för att färga håret. Oavsett om du använder den hemma eller professionellt på en frisörsalong behövs färgbrickor för att blanda hårfärg. Från färgbrickorna kan du enkelt applicera färgen i håret och skapa de vackraste färgresultaten! Gör ditt dagliga arbete enklare genom att använda rätt salongstillbehör och välj den bricka som du tycker är bäst. Du kan handla allt på Salontotal.se.

Olika typer

Det finns många olika typer av färgbrickor. Vill du ha en liten eller kan de vara lite större? Vi har olika färgbrickor med professionella frisörmärken som är lätta att använda! Letar du efter färgbrickor som är lämpliga att använda i din frisörsalong? Välj sedan den frisör som uppfyller dina behov. Letar du efter brickor med ett bra handtag så att du enkelt kan hålla den när du målar eller vill du ha en som du kan fästa på arbetsvagnen? Väljer du färgbrickan frisör med halkskydd eller sugkopp på botten eller väljer du fortfarande brickan utan dessa extrafunktioner? Det finns olika typer.

Färgförnödenheter

Letar du efter ett behändigt set med alla färgningsmaterial som du behöver för att färga ditt hår? Då kan den här uppsättningen från Comair vara vad du letar efter. Setet innehåller en bricka, en måttbägare och penslar. Så att du har allt du behöver på ett och samma ställe. Vill du hellre sätta ihop alla målartillbehören själv? Vi har ett brett utbud av produkter som du kan använda för att färga ditt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.