fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

I.C.O.N

Letar du efter den bästa vården för ditt hår? Då är ICON hårprodukter precis vad du behöver. Dessa högkvalitativa hårprodukter har utformats av experter inom frisörbranschen och är speciellt utvecklade för att vårda och skydda ditt hår. De kombinerar kraften hos naturliga och ansvarsfulla ingredienser med innovativa och avancerade formler Och det bästa av allt? Du kan beställa dessa unika ICON-hårprodukter online och få dem levererade direkt hem till dig.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner I.C.O.N.

 • Hållbara och naturliga ingredienser
 • Säker mot färgförändringar
 • Parabenfri och sulfatfri
 • Rik på antioxidanter och anti-aging
 • Vegansk och fri från grymhet

Funktioner I.C.O.N.

 • Hållbara och naturliga ingredienser
 • Säker mot färgförändringar
 • Parabenfri och sulfatfri
 • Rik på antioxidanter och anti-aging
 • Vegansk och fri från grymhet

Vad gör ICON-produkter så speciella?

ICON fokuserar på människor, människors hår och skönheten i världen. Detta återspeglas i deras produkter. Produkterna består av miljövänliga, naturliga och ansvarsfulla ingredienser som ingår i innovativa och avancerade formler. ICON:s formulor är sulfatfria och parabenfria! Produkterna är inte heller testade på djur och förpackningarna är återvinningsbara.

ICON hårprodukter: hållbarhet och innovation

På ICON tror de på att kombinera hållbara ingredienser och den senaste vetenskapliga tekniken. De använder naturliga ingredienser som kommer från jorden och håller sina produkter veganska och grymhetsfria. Med växtbaserade ingredienser från hållbara källor minskar de sin påverkan på miljön. ICON:s hårprodukter är färgsäkra och rika på antioxidanter och anti-aging.

ICON hårprodukter: Bästsäljare

Undrar du vilka ICON hårprodukter som är mest älskade av kunderna? Några av deras bästsäljare är ICON Mesh Moisturising Styling Cream, ICON India Oil och ICON Cure by Chiara.

I.C.O.N. Mesh återfuktande stylingkräm

Denna fina Mesh Styling Cream ger vacker textur till dina lockar, utan att göra dem frissiga. Krämen återfuktar tack vare sheasmör och babassuolja och skyddar håret samtidigt som den förbättrar fuktbalansen.

I.C.O.N. Indisk olja

Denna viktlösa India olie stärker och reder ut långt hår. Oljan tämjer oroliga lockar och är också utmärkt för färgat hår. Efter applicering av oljan kommer du att märka att ditt hår har en vacker glans.

I.C.O.N. Kur från Chiara

Denna revitaliserande Cure by Chiara conditioner är full av vitaminer och mineraler och tränger djupt in i håret, vitaliserar och stärker det. Produkten stärker, balanserar hårets pH-värde och ger även färgskydd.

Beställ ICON hårprodukter online i Nederländerna

Vill du uppleva kvaliteten hos ICON? Det kan du! Du kan enkelt beställa ICON hårprodukter Nederländerna online. Oavsett om du letar efter den bästsäljande I.C.O.N. India Curl Cream för lockigt hår eller den fuktgivande stylingkrämen I.C.O.N. Mesh för medium till tjockt hår, har ICON den perfekta produkten för varje hårtyp.

ICON hårprodukter online

Upplev kraften i ICONs hårprodukter själv och beställ produkterna på Salontopper! Välj från det breda utbudet av schampon, balsam, stylingprodukter och mer, och du kommer snart att förstå varför så många människor runt om i världen har blivit förälskade i detta varumärke.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.