fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Oavsett om du letar efter lätt stadga med återfuktning eller stark stadga för långvarig styling, har I.C.O.N. den perfekta lösningen för dig! Med I.C.O.N. Protein Body Building Gel och I.C.O.N. Mane Control kan du bokstavligen ta ditt hår till nästa nivå och uppnå vilken look du vill.

Sortering

Per sida
Pris

I.C.O.N.

I.C.O.N. är ett innovativt och progressivt hårvårdsmärke som utmärker sig genom sin unika syn på skönhet och välbefinnande. Varumärket brinner för att skapa högkvalitativa hårprodukter som inte bara ger vackert hår, utan också bidrar till människors allmänna välbefinnande och självförtroende. I.C.O.N grundades 2002 av två experter inom frisörbranschen och har sedan dess blivit ett mycket omtyckt varumärke bland professionella hårstylister runt om i världen. I.C.O.N. arbetar också för hållbarhet och miljöskydd genom att använda återvinningsbara förpackningar och minska sitt koldioxidavtryck.

I.C.O.N. Protein Gel för kroppsbyggande

I.C.O.N. Protein Body Building Gel är en innovativ hårprodukt som är speciellt utvecklad för att boosta fint och livlöst hår och ge det mer volym och textur. Produkten innehåller protein som ger en mångsidig stadga. Oavsett om du väljer en strukturerad frisyr eller bara en rufsig, avslappnad look, ser I.C.O.N.'s Protein Body Building Gel till att ditt hår hålls på plats utan att kännas hårt eller klibbigt.

I.C.O.N. kontroll av manen

Med I.C.O.N. Mane Control har du ditt hår under kontroll igen. I.C.O.N. Mane Control erbjuder effektiv anti-frizz-kontroll och använder avancerade ingredienser som slätar ut håret och förstärker den naturliga glansen. Detta är särskilt fördelaktigt för personer med lockigt eller vågigt hår, som ofta är benäget att bli frissigt och svårt att kontrollera. Produkten kan användas i vått eller torrt hår och ger en fast stadga.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.