fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Färgning av hår

Ge ditt hår den färg du vill ha med de bästa hårfärgningsprodukterna. Med vårt breda utbud av olika typer av hårfärgningar hittar du alltid de bästa produkterna. Letar du efter en färgmousse, en halvpermanent färgning, ett utväxningsspray eller någon annan typ av hårfärgning? Då har du kommit till rätt ställe. Handla alla dina favoritfärger på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Den bästa hårfärgningen Salontotal.se

Den bästa hårfärgen är olika för alla. Vill du till exempel ha en sköljbar färgmousse eller föredrar du en permanent färgning? Välj den typ av färgning som passar dig och ditt hår bäst. Vill du ha en färg som täcker grått hår? Då är det bäst att välja ett permanent färgämne. De ger håret en bra täckning. Vill du skapa en rolig festivallook? Därefter rekommenderar vi en färggel eller färgmask. Med vårt breda utbud av hårfärgningsmedel finns det alltid en perfekt produkt för dig.

Olika typer av hårfärgning

  • Permanent färgning: Permanent färgning ger håret full täckning. Den är inte tvättbar. Vill du ha en mörk färg eller föredrar du något ljusare? Med detta färgämne kan du skapa olika färger för ett långvarigt resultat.
  • Semi-permanent färgning: En semi-permanent färgning ger god täckning. Den tvättas ur håret efter 2 till 6 tvättar. Med detta färgämne kan du förhindra att håret växer ut, eftersom du ser att färgen bleknar.
  • Skölj: En sköljning är skonsammare för håret. Det finns nästan ingen utväxt eftersom färgen gradvis bleknar.
  • Färgmousse: En färgmousse innehåller färgpigment. Uppdatera din egen hårfärg på ett subtilt sätt med dessa produkter eller välj en annan färg. Du tvättar ut färgen igen.
  • Färgmasker: En färgmask ger håret en naturlig nyans. Färga av din egen hårfärg något eller fräscha upp den. Färgen bleknar gradvis vid tvättning.
  • Färggel: En färggel ger håret en glad touch. Det är lätt att tvätta ut det ur håret. Den är rolig att applicera på en festival, men används också ofta på barn.
  • Blekningspulver: Med ett blekningspulver kan du ljusa upp ditt hår. Det finns många olika typer av den.
  • Outgrow spray: En outgrow spray används mellan färgning av håret. Har du en subtil utväxt? Spraya sedan enkelt färgen över utväxten. Denna färgtäckning försvinner efter en tvätt.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.