fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Färgning av hår

Ge ditt hår den färg du vill ha med de bästa hårfärgningsprodukterna. Med vårt breda sortiment av olika typer av hårfärgning hittar du alltid de finaste produkterna. Letar du efter en färgmousse, semi-permanent färgning, grow-out spray eller någon annan typ av hårfärgning? Då har du kommit till rätt ställe. Shoppa alla dina favoritfärger på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Den bästa hårfärgningen Salontotal.se

Den bästa hårfärgningen är olika för alla. Vill du till exempel ha en ursköljning, färgmousse eller föredrar du en permanent färg? Välj den typ av färgning som passar dig och ditt hår bäst. Är du ute efter en färgning som täcker grått hår? Då är det bäst att välja en permanent färg. Dessa ger håret en bra täckning. Vill du skapa en rolig festivallook? Då rekommenderar vi en färggel eller färgmask. Med vårt breda sortiment av hårfärger finns det alltid en perfekt produkt för dig.

Olika typer av hårfärgning

  • Permanent färg: Permanent färg ger ditt hår full täckning. Den är inte tvättbar. Vill du ha en mörk färg eller föredrar du något ljusare? Med denna färg kan du skapa olika färger för ett långvarigt resultat.
  • Halvpermanent färg: En halvpermanent färg ger bra täckning. Den tvättas ur håret efter cirka 2 till 6 tvättar. Med denna färg kan du förhindra utväxt, eftersom du kommer att se färgen blekna.
  • Sköljning: En sköljning är snällare mot håret. Det blir nästan ingen utväxt eftersom färgen gradvis bleknar.
  • Färgmousse: En färgmousse innehåller färgpigment. Uppdatera din egen hårfärg subtilt med dessa produkter eller välj en annan färg. Du tvättar ut färgen igen.
  • Färgmasker: Enfärgmask ger ditt hår en naturlig nyans. Bleka din egen hårfärg något eller fräscha upp den. Färgen bleknar gradvis med tvätt.
  • Färggelé: En färggelé ger ditt hår en glad touch. Detta kan enkelt tvättas ur håret. Det är roligt att applicera på en festival, men används också ofta på barn.
  • Blekningspulver: Med ett blekningspulver kan du ljusa upp ditt hår. Det finns många olika sorter av det.
  • Utväxtspray: En utväxtspray används mellan färgning av håret. Har du en subtil utväxt? Spraya då enkelt färgen över utväxten. Denna färgtäckning försvinner efter en tvätt.

Hårfärg

Med en hårfärg kan du skapa de vackraste hårfärgerna. Som nämnts ovan finns det olika typer av produkter för att ändra färgen på ditt hår. När du använder hårfärg ska du i god tid bestämma dig för om du vill att hårfärgen ska vara tillfällig eller långvarig. Vill du att färgen ska blekna efter några tvättar? Välj då en halvpermanent hårfärg. Föredrar du en färg som inte går att tvätta bort? Då är permanent hårfärg det du behöver! Shoppa din favorit hårfärg på Salontotal.se.

Ska du färga håret? Läs då beskrivningen av hårfärgen noga! Varje produkt kan ha en annan arbetsmetod.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.