fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hårfärgning

Ge ditt hår den färg du vill ha med de bästa hårfärgningsprodukterna. Med vårt breda sortiment av olika typer av hårfärgning hittar du alltid de bästa produkterna. Letar du efter en färgmousse, semi-permanent färg, utväxtspray eller någon annan typ av hårfärgning? Då har du kommit till rätt ställe. Salontotal.se Handla alla dina favorit hårfärger hos oss!

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Den bästa hårfärgen Salontotal.se

Den bästa hårfärgen är olika för alla. Vill du till exempel ha en sköljning, färgmousse eller föredrar du en permanent färg? Välj den typ av färgning som passar dig och ditt hår bäst. Är du ute efter en färgning som täcker grått hår? Då är det bäst att välja en permanentfärg. Dessa ger håret en bra täckning. Vill du skapa en rolig festivallook? Då rekommenderar vi en färggel eller färgmask. Med vårt breda sortiment av hårfärger finns det alltid en perfekt hårprodukt för dig.

Olika typer av hårfärgning

  • Permanent färg: Permanent färg ger ditt hår full täckning. Den är inte tvättbar. Vill du ha en mörk färg eller föredrar du något ljusare? Med den här färgen kan du skapa olika färger för ett långvarigt resultat.
  • Halvpermanent färg: En halvpermanent färg ger bra täckning. Den tvättas ur håret efter cirka 2 till 6 tvättar. Med den här färgen kan du förhindra utväxt, eftersom du kommer att se färgen blekna.
  • Sköljning: En sköljning är snällare mot håret. Det blir nästan ingen utväxt eftersom färgen gradvis bleknar.
  • Färgmousse: En färgmousse innehåller färgpigment. Med dessa produkter kan du diskret fräscha upp din egen hårfärg eller välja en annan färg. Färgen tvättar du ur igen.
  • Färginpackning: En färginpackning ger håret en naturlig nyans. Tona ut din egen hårfärg något eller fräscha upp den. Färgen bleknar gradvis vid tvätt.
  • Färggel: En färggel ger håret en glad touch. Den går lätt att tvätta ur håret. Det är kul att använda på en festival, men används också ofta på barn.
  • Blekningspulver: Med ett blekningspulver kan du ljusa upp håret. Det finns många olika sorter av det.
  • Utväxtspray: En utväxtspray används mellan färgningarna av håret. Har du en diskret utväxt? Då sprayar du enkelt färgen över utväxten. Denna färgtäckning är borta efter en tvätt.

Hårfärg

Med en hårfärg kan du skapa de vackraste hårfärgerna. Som nämnts ovan finns det olika typer av produkter för att ändra färgen på ditt hår. När du använder hårfärg ska du i god tid bestämma dig för om du vill att hårfärgen ska vara tillfällig eller långvarig. Vill du att färgen ska blekna efter några tvättar? Välj då en semipermanent hårfärg. Föredrar du en färg som inte går att tvätta bort? Då är permanent hårfärg vad du behöver! Salontotal.se Shoppa din favorit hårfärg på .

Ska du färga håret? Läs då beskrivningen av hårfärgen noggrant! Varje produkt kan ha en annan arbetsmetod.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.