fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Vitaminer för hår

Förbättra hårets kondition genom att använda hårvitaminer. Stimulerar hårväxt, förebygger hårbrott och håravfall. Håret kommer att se friskare, starkare och glansigare ut! Du vill också ha det bästa för ditt hår, eller hur? Du handlar hårvitaminer nu på Salontotal.se.


De bästa vitaminerna för hår

De bästa hårvitaminerna är olika för alla. Letar du efter hårvitaminer för att förhindra att håret går sönder eller för att stimulera hårväxten? Salontotal.se har ett brett utbud av olika hårvitaminer. Förutom att förbättra håret inifrån är det också viktigt att ta hand om håret utifrån. Använd därför förutom hårvitaminer även en bra hårvårdsprodukt. Gör ditt hår starkare och friskare med rätt produkter!

En av våra hårvitaminer som kommer på andra plats är Foligain Hair Stimulating Supplement. Dessa kosttillskott innehåller DHT-blockerare, mineraler och vitaminer. De stimulerar hårväxten och gör samtidigt ditt hår tjockare, fylligare och friskare. Vill du förutom att förbättra ditt hår även se till att dina naglar och din hud blir vackrare? Då är det Mediceuticals Bao-Med Supplementen som du behöver. Kapslarna är rika på mineraler och vitaminer som förbättrar hud, hår och naglar.

Innan du använder hårvitaminerna ska du läsa instruktionerna om hur du använder dem på rätt sätt!

Resultat

Du behöver lite tålamod innan du börjar se resultat. Efter en period på cirka 3 till 6 månader kan det börja förändra ditt hår på ett synligt sätt. Håret stimuleras att växa, det förhindrar att håret går sönder och du lider mindre av håravfall. Genom att använda den börjar ditt hår se friskare ut och känns starkare och fylligare. Njut av vackert och friskt hår!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.