fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Vitaminer för hår

Förbättra ditt hårs tillstånd genom att använda hårvitaminer. Stimulera hårväxt, förhindra hårbrott och håravfall. Håret kommer att se friskare, starkare och glansigare ut! Du vill ha det bästa för ditt hår också, eller hur? Salontotal.se Du handlar hårvitaminerna nu på .

Sortering

Per sida
Hårbottenproblem
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

De bästa hårvitaminerna

De bästa hårvitaminerna är olika för alla. Salontotal.se Letar du efter hårvitaminer för att förhindra hårbrott eller för att stimulera hårväxt? har ett brett utbud av olika hårvitaminer. Förutom att förbättra håret från insidan är det också viktigt att ta hand om håret från utsidan. Använd därför, förutom hårvitaminer, en bra hårvårdsprodukt . Gör ditt hår starkare och friskare med rätt produkter!

En av våra hårvitaminer på andra plats är Foligain Hair Stimulating Supplement. Dessa kosttillskott innehåller DHT-blockerare, mineraler och vitaminer. Detta kommer att stimulera hårväxt samtidigt som det säkerställer tjockare, fylligare och friskare hår. Förutom att förbättra ditt hår, vill du också se till att dina naglar och hud är vackrare? Då är Mediceuticals Bao-Med-tillskott vad du behöver. Dessa kapslar är rika på mineraler och vitaminer som förbättrar hud, hår och naglar.

Innan du använder hårvitaminerna, var noga med att läsa instruktionerna om hur du använder den ordentligt!

Resultaten

Du behöver lite tålamod innan du börjar se resultat. Efter en period på cirka 3 till 6 månader kan det börja synligt förändra ditt hår. Håret stimuleras att växa, det förhindrar hårbrott och du lider mindre håravfall. Genom att använda det börjar ditt hår se friskare ut och känns starkare och fylligare. Njut av vackert och friskt hår!

Ofta ställda frågor

Vilka vitaminer väljer du för ditt hår?

För ett vackert hår inifrån är hårvitaminer ett måste! De ger ett starkt, glänsande och friskt hår. Och det bästa av allt? De är ofta supergoda också. Så behandla ditt hår och dig själv!

Vilken vitamin får ditt hår att växa snabbare?

Hårvitaminer kan verkligen ge ditt hår en boost! De förbättrar hårets kondition, stimulerar tillväxt och förhindrar avbrott. Så om du drömmer om långt, glänsande hår är hårvitaminer din nya bästa vän.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.