fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Indola

Indola är ett av de ledande varumärkena när det gäller hår och vård. #SimplySmarter är vad de står för och därför har de utvecklat ett brett sortiment av olika professionella frisörprodukter. De hämtar inspiration från verkligheten och fokuserar därför endast på relevanta produkter. Dessa produkter används i stor utsträckning av frisörer för att skapa vackra, kreativa och trendiga resultat. Är du redan bekant med Indolas hårprodukter? Läs mer >>

Sortering

Per sida
Indola
 • visa allt
 • visa mindre
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Indola

 • Professionella produkter
 • Rymligt sortiment
 • Cruelty free

Funktioner Indola

 • Professionella produkter
 • Rymligt sortiment
 • Cruelty free

Indola-produkter

Med det här märket kan du vara säker på att du får den bästa vården för ditt hår. Indola har ett stort utbud av professionella hårprodukter. Från schampo, balsam och hårmask till olika hårfärgningsprodukter har de allt du behöver. En av våra favoriter är Colour Style Mousse Silver. Det här är en must-have stylingmousse med färgpigment som finns i 15 olika färgnyanser. Den ger ditt hår volym, skyddar det från värmen från värmeverktyg och ger ditt hår en vacker färg i upp till fyra tvättar. Alla Indolas hårprodukter är grymma och därför inte testade på djur. Vill du ha hållbara produkter? Ta då en titt på serien Act Now!

Är du nyfiken på alla produkter eller produktlinjer? Eller vill du filtrera efter din hårtyp? Använd då våra praktiska filteralternativ för att snabbt hitta rätt Indola-produkter för dig. Handla dina favoritprodukter på Salontotal.se.

Hårfärgningsmedel

Indola har ett brett sortiment av professionella hårfärgnings produkter. De har permanent hårfärgning och halvpermanent hårfärgning. Färga ditt eget hår eller dina kunders hår med det här varumärkets färg och skapa de vackraste (trend)färgerna. För bästa resultat är det viktigt att använda hårvårdsprodukterna utöver färgningen. Underhåll din vackra färg genom att använda rätt produkter, till exempel Indola schampo, balsam och hårmask.

Handla nu!

Vi bestämde oss för att agera nu är mottot för Act Now! Ta hand om dig själv och din miljö. Act Now! produkterna är veganska, innehåller naturliga ingredienser och är fria från sulfater, silikoner, parabener, mineraloljor och konstgjorda färgämnen. Produktförpackningarna är också helt återvinningsbara. Använd dig av dessa produkter och bli hållbar. Är du redan bekant med Indola Act Now! produkterna?

Köp Indola på Salontotal.se

Salontotal.se kan du köpa Indola-produkter, bland annat hårfärgningsmedel, schampo, balsam, stylingprodukter och groomingprodukter. Det är ett pålitligt och säkert sätt att köpa Indola-produkter. Handla dina favoritprodukter från Indola på Salontotal.se. Beställ före 23:59 (från söndag till torsdag kväll) och din beställning levereras i morgon. På fredagar kommer beställningar som görs före 22:00 att levereras imorgon.

Ha roligt när du handlar på Salontotal.se!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.