fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Indola Colorblaster

Indola Colorblaster är en professionell hårfärg som ger intensiv färg till ditt hår. Det är en högkvalitativ produkt som kan användas av frisörer och hemstylister. Med Indola Colorblaster skapar du den perfekta looken som passar din personlighet och stil.

 

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Colorblaster Indola är lätt att använda

Indola Colorblaster är lätt att använda och erbjuder ett brett utbud av färger. Det är en halvpermanent hårfärg som passar för olika hårtyper. Den kan användas för att applicera höjdpunkter, ombre eller fullfärgning. Det är en produkt som är utformad för att vårda och skydda ditt hår samtidigt som den ger en intensiv färg.

Långvarig färg med Indola Colorblaster

Indola Colorblasters färg stannar länge i håret. Det innebär att du behöver gå till frisören mindre ofta för att uppdatera din hårfärg. Den ger en naturlig look och bleknar gradvis med tiden.

Olika färgalternativ

Indola Colorblaster erbjuder ett brett utbud av färger, vilket ger dig oändliga möjligheter att färga ditt hår. Du kan välja mellan livfulla färger som rosa, lila, rött och blått. Det finns något som passar alla.

Indola Mayfair

Indola Mayfair är ett av de populära färgalternativen inom Colorblaster-sortimentet. En röd hårfärgning kan vara ett bra sätt att skapa en livlig och iögonfallande look. En röd hårfärgning erbjuder ett utmärkt alternativ för dem som letar efter en djärv och unik look och som inte är rädda för att sticka ut. Det är viktigt att välja en högkvalitativ hårfärgning, som till exempel Indola Colorblaster, för att hålla håret friskt och glänsande under och efter färgningsprocessen.

Högkvalitativ hårfärgning

Colorblasters produkter är tillverkade av högkvalitativa ingredienser som hjälper till att vårda och skydda ditt hår. Den innehåller en blandning av vårdande oljor och naturliga extrakt som hjälper till att återfukta och ge näring åt ditt hår. Detta gör att ditt hår ser friskt och glänsande ut efter färgningen.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.