fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Dermakosmetika

Dermacosmetics är dermatologiska produkter för hud och hår. Det är högkvalitativa produkter som utvecklats av dermatologer och forskare för att förbättra hudens och hårets hälsa och utseende. De högkvalitativa ingredienserna och formlerna erbjuder effektiva lösningar på ett brett spektrum av hudproblem, allt från akne till tecken på åldrande. Upptäck vårt breda sortiment av högkvalitativ hudvård nu och njut av en frisk och balanserad hud. Läs mer om >>.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är dermacosmetics?

Dermacosmetics är högkvalitativa produkter som är inriktade på ditt hud- eller hårproblem. Det kan handla om akne, åldrande, pigmentering, rosacea, rosacea, rosacea, håravfall, mjäll, kliande eller röd hud. Produkterna är formulerade av dermatologer och forskare med de bästa ingredienserna. Ge din hud och ditt hår den vård de förtjänar med dessa högkvalitativa produkter!

Dermatologisk hudvård

Dermatologisk hudvård är utvecklad av hudläkare och yrkesverksamma som är specialiserade på hudhälsa. Specifika hudproblem tas upp, så att du kan njuta av en frisk och balanserad hud. Ingredienserna är noggrant utvalda för att minska risken för allergier och reaktioner. Lider du av rosacea, akne, hyperpigmentering, hudåldrande, röd eller kliande hud? Då är Dermas produkter vad du behöver.

Derma kosmetika för hårbotten

Derma kosmetika för hårbotten består av ett brett utbud av produkter som är särskilt utformade för att förbättra hårbottens hälsa och utseende. Denna vård fokuserar på att ta itu med olika hårbottenproblem, såsom mjäll, klåda, irritation, överdriven talgproduktion och håravfall. Syftet är att främja en frisk och balanserad hårbotten, vilket resulterar i starkare, glansigare och friskare hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.