fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Skönhetsprodukter

Förutom allt för ditt hår har vi också många skönhetsprodukter på Salontotal.se. Hur trevligt är det inte om du samtidigt som du tar hand om ditt hår kan applicera en fin ansiktsmask och måla dina naglar? Det är bra för alla att ha lite tid för sig själv med skönhetsprodukter. Vi har skönhetsprodukter som dag- och nattkrämer, skrubbor och vårdande masker. Du kan också komma till oss för att få en fin färg på dina naglar. Ta reda på vilka produkter från Salontotal.se som får dig att glänsa.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Smink

En vacker rouge, fina borstar, bra läppstift och färgglada ögonskuggor: på Salontotal.se har vi alla dessa sminkprodukter i vårt sortiment. Vi erbjuder olika märken som SUVA, Ligner Designer och Maria Badescu. Produkterna från ZAO och ANSWR är veganska och du kan också hitta dem hos oss.

Parfym

Hur trevligt är det inte att lukta gott? Med olika parfymer bland våra andra skönhetsprodukter kan du hitta det som passar dig bäst. Vi har dofter från bland annat Jill Sander, David Beckham, Hugo Boss och Calvin Klein. När du väl har sprayat på den härliga parfymen kommer du att njuta av en skön doft hela dagen.

Ansiktsvård

På grund av solen och smink är det till exempel oerhört viktigt att du får lämplig ansiktsvård för din hud. Med removers, krämer, toners, scrubs och masker ser vi till att din hud håller sig fin. På Salontotal.se vill vi erbjuda rätt ansiktsvård för kvinnor och män och därför hittar du ett stort sortiment med många skönhetsprodukter.

Nagelvård

Salontotal.se erbjuder vi också många nagelvårdsprodukter. Du kan hitta olika filar, removers och nageloljor. Vi har också produkter för olika metoder, t.ex. gellack och akrylnaglar. Om du vill börja med något nytt kan du välja ett av våra kit. De innehåller alla produkter som du behöver för att få de vackraste naglarna.

Beställ skönhetsprodukter från Salontotal.se

Skönhetsprodukterna i sortimentet på Salontotal.se hjälper dig att glänsa. Om du gör en beställning hos oss för mer än 35 euro levereras beställningen kostnadsfritt. Om du gör din beställning söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet hem till dig nästa dag. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.