fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

 

NailPerfect

Salontotal.se har vi NailPerfect's fina produkter. NailPerfect är ett varumärke med många produkter för både professionella nagelstylister och hemmaglister. NailPerfets sortiment omfattar removers, gel nagellack och olika nagelvårdsprodukter. Upptäck sortimentet från Salontotal.se nu och njut av dina vårdade naglar. Läs mer >>

Sortering

Per sida
NailPerfect
  • visa allt
  • visa mindre
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Gel nagellack från NailPerfect

En av NailPerfect's mest populära produkter är dess gel-nagellack. Det här gellacket är utformat för att ge en långvarig och bra finish på naturliga naglar. Sortimentet innehåller många olika färger. Lacken kan härdas under en UV- eller LED-lampa. Gelnagellack är lätt att applicera eller ta bort och ger en glansig yta som kan hålla i upp till tre veckor utan att flagna eller flagna.

Akrylprodukter och tillbehör

Salontotal.se hittar du även akrylprodukter från märket. Dessa produkter är utformade för att få en stark och naturlig förstärkning av naglarna. De är lätta att applicera och kan formas för att skapa olika nageldesigns. NailPerfets nagelstencils, klistermärken och glitter, bland annat, gör det möjligt för dig att skapa unika och kreativa nagellooks. Förutom lacken har märket också många andra verktyg och utrustning för nagelstylister, som nagelfilar och mindre borstar.

Nagelvård från NailPerfect

NailPerfect har också en serie nagelvårdsprodukter. Denna serie innehåller produkter som nagelbandsolja, nagelförstärkare och nagelbalsam. Med dessa produkter kan du bibehålla naturliga naglar och deras hälsa och utseende. Nagelbandsoljorna är formulerade för att återfukta och ge näring, medan nagelförstärkarna och balsamerna hjälper till att förbättra naglarnas totala styrka och utseende.

Beställ från Salontotal.se

Om du har blivit lika entusiastisk över professionella NailPerfect-produkter som vi är, kan du köpa produkterna med många fördelar på Salontotal.se. Många andra har gått före dig, eftersom vi nu får 9,4 i kundomdömen. Din beställning levereras kostnadsfritt från 35 euro. Om du beställer produkterna söndag-fredag före kl. 22.00 kan du börja måla nästa dag.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.