fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Unite hårprodukter

Unite hårprodukter erbjuder rätt vård för en mängd olika hårbehov. Oavsett om du har lockigt, blont eller slappt hår hittar du den bästa produktlinjen för dig i sortimentet. Unite hårprodukter är berikade med de bästa ingredienserna så att ditt hår är väl omhändertaget. Upptäck Unite hårprodukter på Salontopper och ta hand om ditt hår på bästa sätt. Läs mer >>

 

Sortering

Per sida
Unite
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Grooming med hårprodukter från Unite

Unite hårprodukter är speciellt framtagna för dig som letar efter en hel hårvårdsserie. Unite har en omfattande serie som innehåller schampo, balsam och hårmasker. Dessa produkter är framtagna för att ge näring och fukt åt ditt hår. Med ingredienser som bivax, arganolja och sheasmör hjälper Unites hårvårdsprodukter till att hålla ditt hår friskt och glansigt.

Olika produktserier

För att tillgodose så många hårbehov som möjligt har varumärket flera produktlinjer. Till exempel erbjuder Unite en speciell produktlinje för personer med lockar. Med den här serien får lockarna tillräckligt med fukt så att de inte blir frissiga. Blonda-produkterna ser till att färgerna i blont hår neutraliseras. För en riktig hårboost är Unite Boosta-produkterna perfekta. De vårdar och stärker ditt hår.

Om Unite

I hårvårds- och stylingbranschen är Unites hårprodukter oumbärliga. Med olika vårdande produkter erbjuder Unite lösningar för alla hårtyper. Från stylingprodukter till hårvård, varumärkets sortiment är mångsidigt och av utmärkt kvalitet. Unite skiljer sig från andra genom att uppmärksamma hållbarhet. Dessutom undviker varumärket djurtester. Samtidigt är Unite mycket uppskattat av såväl professionella hårstylister som hemmafrisörer. Genom att välja Unite kan du njuta av friskt, glänsande hår och göra ett medvetet bidrag till en bättre värld.

Beställ Unite hårprodukter från Salontotal.se

Med Unites hårprodukter kan du ta väl hand om ditt hår. Sortimentet innehåller schampo och balsam samt stylingkräm och olja. Vill du använda produkterna? Beställ dem då med fördel på Salontotal.se. Har du någon fråga? Vår kundtjänst hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.