fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Hårpasta

För att få håret i perfekt stil: Hårpasta. Det är en mångsidig stylingprodukt som hjälper dig att hålla håret så vackert som möjligt under hela dagen. Med Hair Paste kan du styla ditt hår som du vill ha det. Oavsett om det ska vara en slät eller rufsig look. Dessutom passar Hair Paste för både män och kvinnor. Salontotal.se Upptäck produkten på och njut av den bästa hårstylingen.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Fördelar med hårpasta

Hair Paste är en stylingprodukt med många fördelar. En stor fördel är att du kan skapa olika frisyrer med denna produkt. Från en snygg look till en rufsig frisyr, och oavsett om du har långt eller kort hår: Hair Paste är lösningen. Dessutom är det en produkt som ger ditt hår en matt effekt, vilket förhindrar att det glänser. Till skillnad från gel eller vax är pastan inte fet.

Egenskaper Hair Paste

Hair Paste ger bra stadga och flexibilitet. Dessutom håller den håret på plats hela dagen utan att hårdna eller flagna. Samtidigt behåller du möjligheten att styla om eller göra om ditt hår utan att behöva ta bort hela produkten. Produkten har en tjockare konsistens samtidigt som den är lätt att applicera. Detta gör produkten mycket praktisk så att du fortfarande kan justera din frisyr under dagen.

Användning av hårpasta

Det är enkelt att använda produkten. Ta en liten mängd pasta mellan handflatorna och gnugga den varm en stund. Fördela den sedan jämnt i håret och styla som önskat. Du kan applicera den i både torrt och vått hår. Om du applicerar den på torrt hår har du mer kontroll över resultatet.

Typer av hårpasta från Salontotal.se

Salontotal.se På , har vi flera olika typer av hårpasta. Vi har till exempel produkten i burkar, men även i tuber. Vi erbjuder stylingprodukten från flera varumärken som KMS, Schwarzkopf, Redken och Goldwell. Med produkten kan du styla ditt hår samtidigt som du tar hand om det: produkten innehåller vårdande ingredienser som oljor och smör.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.