fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Nioxin hår

Nioxin är ett hårvårdsmärke som inte bara hjälper dig att ta hand om ditt hår, utan även motverkar gallring av håret. Nioxin har ett sortiment som består av rengöringsmedel (schampo), hårbottenvård (balsam) och hårbottenbehandlingar (behandling/mask). Med både Cleansers, Revitalisers och Treatments har du 6 olika system. Systemen är alla avsedda för olika hårtyper. Produkterna är avsedda för män och kvinnor. Upptäck Nioxin-sortimentet nu på Salontotal.se för att ge ditt hår den bästa vården. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Systemen för Nioxin hår

Nioxin hair arbetar med olika system för att se till att ditt hår får bästa möjliga vård. Detta system står faktiskt för typen av behandling. De skiljer till exempel på hårstyrka, hårtjocklek, hårfärg, fuktbalans, återfuktning och hårets jämnhet. Varje system eller produkt fokuserar på att förbättra ditt hår.

Förklaring av systemen

System 1 stärker och skyddar hårets struktur och förhindrar att håret går sönder. System 2 skyddar mot skador på håret, vilket ger ett fylligare och tjockare hår. För hår med intensiv färg är det bäst att använda system 3. System 4 hjälper håret att återställa sin fuktbalans, vilket gör att håret ser tjockare och fylligare ut. För att återfukta håret rekommenderas system 5. Nioxin system 6 skapar mjukare och tjockare hår. För att ta reda på vilket system som passar dig bäst kan du välja ett av testpaketen.

Nioxin behandlingar och masker

Förutom schampo och balsam har märket även masker och behandlingsprodukter i sitt sortiment. Serum mot håravfall, Instant dry cleanser, stylingskum: med produkterna från Nioxin tar du hand om ditt hår på bästa sätt.

Beställ Nioxin hår från Salontotal.se

Har vi lyckats entusiasmera dig om Nioxin's fina produkter? Beställ då ditt favoritsystem idag på Salontotal.se och utnyttja våra förmåner. Om du gör din beställning söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet hem till dig nästa dag. Dessutom får du gratis leverans från 35 euro. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor från måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.