fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Andis

Hitta de bästa Andis-produkterna på ett och samma ställe på Salontotal.se. Det är mycket viktigt att raka sig med rätt utrustning för att undvika irriterande irritationer. Därför säljer vi på Salontotal.se ett av de bästa märkena när det gäller rakning: Andis. Detta märke har tillverkat produkter av högsta kvalitet för alla frisörsalonger och barberare i nästan 100 år. Andis vill bidra till dessa företags framgång genom att själv tillhandahålla högkvalitativa produkter. Ett av deras kärnvärden är därför "perfektion", så de nöjer sig aldrig med tillräckligt. Kolla in Salontotal.se:s sortiment och ta reda på vilken av dessa produkter som kommer att göra din rakning mycket enklare och roligare. Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Typer av Andis-produkter

Salontotal.se säljer vi flera olika varianter av Andis rakapparater. Vi har till exempel flera rakapparater, en trimmer och en klippare. Trimmers är verkligen en tillgång eftersom de kan ge konturer, torrraka lätt och du kan skapa fina blekningar. Andis rakapparater, med sin kraftfulla och tysta roterande motor, är idealiska för att jämna ut skäggstubbar. Med ett batteri med lång livslängd och blad av högsta kvalitet kommer du att raka dig utan irritation på nolltid. Naturligtvis har vi också allt i vårt sortiment för att ersätta delar som blad eller laddare.

Köp Andis-produkter från Salontotal.se

Köp en kvalitetsrakhyvel från Andis nu och raka skägget eller en ny frisyr utan bekymmer och irritation. Nu kan du enkelt beställa dina favoritprodukter från Salontotal.se. Om din beställning har ett värde på 35 euro eller mer är frakten helt gratis. Om du gör en beställning söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Har du frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. Du kan nå dem måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.