fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Andis Trimmer

Andis Trimmer är ett populärt och professionellt verktyg som används för att trimma skägg, mustasch, polisonger och nackhår. Den är utformad för att vara kraftfull och exakt, så att du kan trimma ditt skägg snabbt och enkelt. Med de olika tillbehören kan du enkelt ställa in önskad längd och variera din stil. Hos Salontopper kan du köpa Andis Trimmer och dra nytta av expertrådgivning, utmärkt kundservice och snabb leverans. Upptäck den själv nu!

 

 


Fördelar Andis skäggtrimmer

Andis skäggtrimmer är utformad för att vara kraftfull och exakt, så att du enkelt och snabbt kan trimma skägget. Med sitt exakta skärhuvud och kraftfulla motor kan du enkelt trimma även de tjockaste hårstråna. Andis trimmer är dessutom mycket mångsidig och kan användas för att trimma skägg, mustasch, polisonger och nackhår. De olika tillbehören gör dessutom att du enkelt kan ställa in olika längder och variera din stil. Dessutom är Andis Beard Trimmer tillverkad av högkvalitativa material och är därför hållbar och långvarig. Detta innebär att du inte behöver köpa en ny trimmer inom kort och kan spara pengar i längden.

Tips för att använda Andis trimmer

Är det nytt för dig att använda en trimmer? Ingen fara. Salontopper ger dig gärna några tips om hur du använder Andis trimmer!

  • Använd ett redskap: När du använder Andis Trimmer är det lämpligt att använda ett redskap för att ställa in önskad längd. På så sätt kan du enkelt ställa in önskad längd och använda trimmern på ett konsekvent sätt.
  • Var försiktig: Andis Trimmer är ett kraftfullt verktyg och det är viktigt att vara försiktig när du använder den. Se till att du alltid håller trimmern korrekt och undvik att trimma för nära huden för att undvika skärsår.
  • Underhåll trimmern: För att se till att trimmern förblir i gott skick är det viktigt att du underhåller den regelbundet. Detta inkluderar att rengöra och smörja trimmern efter varje användning. På så sätt håller du knivarna vassa och förhindrar att trimmern fastnar.
  • Förvara trimmern på ett säkert ställe: När du inte använder Andis Trimmer är det viktigt att förvara den på ett säkert ställe. Detta förhindrar att du skadar trimmern och gör att den håller längre.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.