fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Biolage schampo

I Biolages schampo hittar du mestadels botaniska ingredienser. Varumärket tror på naturens kraft. Dess produkter ger fantastiska resultat och gör stylister över hela världen nöjda än idag. Schampo Biolage är bland annat en professionell hårvårdsprodukt som är utformad för att rengöra och vårda håret. Den innehåller växtextrakt och är parabenfri, vilket gör den skonsam för både hår och hud. Schampot Biolage har en behaglig kvalitet och är bra för miljön, eftersom det är tillverkat av naturliga ingredienser som är noggrant utvalda för att maximera deras effektivitet utan att skada miljön. Märket är känt för sina innovativa produkter och har ett brett utbud av schampon som är särskilt utformade för att tillgodose behoven hos olika hårtyper. Kolla in produkterna nu på Salontotal.se! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Schampo Biolage miljövänligt

Skaparna av bland annat Shampoo Biolage trodde på hållbarhet, natur och att vara bra för planeten. Varumärket producerar därför på ett hållbart sätt och sedan 2015 har fabriken i Burgos i Spanien varit koldioxidneutral. Här produceras all energi av solpaneler och allt avloppsvatten renas och återanvänds. Den arbetar också med 95 % återvunnen plast och märket förbättrar detta kontinuerligt. Under åren har Biolage blivit ledande inom professionell hårvård. Både när det gäller hårvård och när det gäller att minska sitt koldioxidavtryck.

Varumärket bakom shampoo Biolage

Biolage är ett varumärke för professionella hårvårdsprodukter som grundades av Arnie Miller, som trodde att naturen kunde användas perfekt för att skydda och ge näring åt håret. Varumärket är baserat på vetenskapen om naturlig hårväxt och naturens förmåga att reparera och förbättra hårskador. Produkterna innehåller växtextrakt och är parabenfria, vilket gör dem skonsamma för både hår och hud. Varumärket erbjuder ett brett utbud av hårvårdsprodukter, från schampo och balsam till stylingprodukter och behandlingar. Med hjälp av innovativ teknik och kliniska försök fortsätter varumärket att leda vägen inom professionell hårvård. De anställda står för professionalism, ärlighet, hälsa och natur.

Köp Biolage schampo på Salontotal.se

Vill du testa det läckra schampot Biolage nu? Beställ dina favoritprodukter nu på Salontotal.se och vi levererar dem hem till dig så snart som möjligt. Om du gör detta söndag till fredag före kl. 22.00 kan den levereras hem till dig redan nästa dag. Om du beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta då vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.