fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Biolage schampo

I Biolages schampo hittar du mestadels botaniska ingredienser. Varumärket tror på naturens kraft. Dess produkter ger bländande resultat och gör stylister över hela världen nöjda än idag. Schampot Biolage är bland annat en professionell hårvårdsprodukt som är utformad för att rengöra och vårda håret. Det innehåller växtextrakt och är parabenfritt, vilket gör det skonsamt för både hår och hud. Schampot Biolage har en behaglig kvalitet och är bra för miljön eftersom det är tillverkat av naturliga ingredienser som är noggrant utvalda för att maximera deras effektivitet utan att skada miljön. Varumärket är känt för sina innovativa produkter och har ett brett urval av schampon som är särskilt utformade för att möta behoven hos olika hårtyper. Kolla in produkterna nu på Salontotal.se! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Schampo Biolage miljövänligt

Skaparna av schampo Biolage trodde bland annat på hållbarhet, natur och att vara snäll mot planeten. Så märket producerar hållbart och sedan 2015 är dess fabrik i Burgos i Spanien C02-neutralt. Här genereras all energi av solpaneler och allt avloppsvatten renas och återanvänds. Man arbetar också med 95 % återvunnen plast och märket förbättrar detta kontinuerligt. Biolage har genom åren blivit ledande inom professionell hårvård. Både när det gäller hårvård och när det gäller att minska sitt koldioxidavtryck.

Varumärket bakom schampo Biolage

Biolage är ett varumärke för professionella hårvårdsprodukter som grundades av Arnie Miller, som trodde att naturen kunde användas perfekt för att skydda och ge näring åt håret. Varumärket bygger på vetenskapen om naturlig hårväxt och naturens kraft att reparera och förbättra hårskador. Produkterna innehåller växtextrakt och är parabenfria, vilket gör dem skonsamma för både hår och hud. Varumärket erbjuder ett brett utbud av hårvårdsprodukter, från schampo och balsam till stylingprodukter och behandlingar. Med hjälp av innovativ teknik och kliniska tester fortsätter märket att leda vägen inom professionell hårvård. De anställda står för professionalism, ärlighet, hälsa och för naturen.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.