fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Biolage schampo

Biolage schampo är en av produkterna i varumärkets produktlinje. Shampoo Biolage är känt för att använda naturliga ingredienser. Som ett resultat är Biolage-schampo miljövänligt. Dessutom finns det många alternativ i schampolinjen, som alla uppfyller ett annat behov. Det gör att det finns ett schampo för alla. Upptäck Biolage schampo i sortimentet på Salontotal.se och njut av ditt kraftfulla hår.

Sortering

Per sida
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Pris

Det populära schampot från Biolage

En av de mest populära produkterna i Biolages produktlinje är schampot. Det beror på att dessa schampon är utformade för att tillgodose olika hårtyper och behov. Produkterna tar till exempel hand om torrt, skadat, tunt, fint, lockigt, färgat och fett hår. Det finns flera schampon i produktlinjen, vart och ett uppfyller ett annat behov.

Typer av schampo Biolage

Ett av märkets mest populära schampon är Colorlast shampoo . Detta schampo är skyddande mot färgat hår. Dessutom ger Biolage-schampot en mild rengöring med lågt pH-värde, så det skyddar också hårbotten. Biolage HydraSource Shampoo är ett populärt alternativ för rengöring och återfuktning av torrt hår. Detta beror på att det rengör håret och hårbotten skonsamt, samtidigt som det återställer fukten genom sina fuktgivande egenskaper.

Använda Biolages schampo

Biolages schampo är lätt att använda, precis som många av märkets andra produkter. Se till att håret är ordentligt blött, så att du kan fördela och rengöra produkten bättre. Applicera en liten mängd schampo jämnt i håret. Massera försiktigt in schampot i hårbotten och håret, se till att det täcker alla delar. Skölj ur schampot med vatten. Se till att inga rester finns kvar, eftersom det gör håret fett. Om det behövs, upprepa detta för att se till att ditt hår är riktigt rengjort. Använd sedan balsam från Biolage-serien för ännu mer vård.

Schampo Biolage miljövänligt

Skaparna av bland annat schampo Biolage trodde på hållbarhet, naturen och att vara snäll mot planeten. Därför producerar varumärket hållbart och sedan 2015 är fabriken i Burgos, Spanien, C02-neutral. Här genereras all energi av solpaneler och allt avloppsvatten renas och återanvänds. Man arbetar också med 95 % återvunnen plast och förbättrar detta kontinuerligt. Biolage har under årens lopp blivit ledande inom professionell hårvård. Både när det gäller hårvård och när det gäller att minska sitt koldioxidavtryck.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.