fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Digitala vågar

Med en digital våg är det inte längre något problem att väga dina hårfärgningsmedel! Du väger produkterna gramvis för att få rätt blandningsförhållanden. Detta gör att du kan skapa de vackraste färgresultaten. Använder du redan en digitalvåg för att väga färgämnen, utvecklare eller blekmedel? Gör det enkelt för dig själv och köp en skallefrisör nu på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Frisörens vågar

En digital frisörvåg används för att väga hårfärgningsprodukter, t.ex. hårfärgningsmedel, blekmedel och utvecklare. Genom att väga dessa produkter säkerställer du rätt blandningsförhållande, eftersom du med en digital frisörvåg väger produkterna till grammet. Du får den rätta balansen mellan hårfärgning och utvecklare. Det ger bästa resultat när du färgar håret. Det förhindrar också att du använder för många produkter och måste slänga hälften av dem. Letar du efter en bra digital frisörvåg? Då är Salontotal.se rätt plats att vara på! Gör det lättare att väga din hårfärgning genom att använda en bra digital våg.

Typer av vågar

Den vanligaste skalan för frisörer är den digitala skalan. De finns i olika färger och med olika funktioner. Vill du ha en vattentät våg? Då rekommenderar vi Sibel Waterproof Weegschaal. Det är en svart digital våg som är mycket lämplig för att väga ut hårfärgningar. Ställ en färgbricka på vågen och lägg produkterna i den. Du ser omedelbart hur många gram du har lagt till. På så sätt får du rätt balans mellan produkterna för din hårfärgning. Det har aldrig varit så enkelt och snabbt att färga håret! Se till att du ställer in antalet gram på noll efter att du har placerat behållaren på vågen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.