fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Swann Morton

För precision, skärpa och mångsidighet: Swann Morton-klingorna. Swann Mortons produkter används flitigt inom olika medicinska områden. Knivarna är tillverkade av högkvalitativt stål och har en utmärkt skärpa. Upptäck Swann Morton-knivar på Salontotal.se och njut av många fördelar.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Funktioner Swann-Morton

  • Högkvalitativt stål
  • Användning inom medicinska områden
  • Utmärkt skärande förmåga
  • Medicinska och kirurgiska produkter

Funktioner Swann-Morton

  • Högkvalitativt stål
  • Användning inom medicinska områden
  • Utmärkt skärande förmåga
  • Medicinska och kirurgiska produkter

Egenskaper Swann Morton

Varumärkets knivar är tillverkade av högkvalitativt stål och har en utmärkt skärpa. De finns i olika former och storlekar, t.ex. de klassiska #10 - och #11 -klingorna, samt specialformer som #15 -klingorna för fina snitt. Tack vare dessa variationer i blad kan yrkesverksamma välja rätt blad för sina specifika behov.

Skillnad i typer

Swann Morton erbjuder en mängd olika knivar, även i olika storlekar. Swann Mortons nummer 3-kniv är ett litet och fint blad med en böjd form. Den används ofta för exakta skärarbeten, t.ex. för att göra snitt, skära ut små bitar vävnad eller utföra känsliga kirurgiska ingrepp. Swann Morton-kniv nummer 4 är å andra sidan något större och har en rak form. Detta blad är idealiskt för allmänt skärarbete och används ofta för uppgifter som att skära genom hud och ta bort suturer.

Säkerhet med knivarna

Bladen är utformade med högsta standard för kvalitet och säkerhet. Bladen sitter säkert och tryggt på handtagen, vilket minimerar risken för oavsiktlig lossning under användning. Dessutom finns specialhandtag med säkerhetsmekanismer, till exempel en skyddskåpa, för att minska risken för skärsår vid hantering och borttagning.

Om Swann Morton

Swann Morton är ett varumärke som är känt för sina medicinska och kirurgiska produkter, särskilt skalpeller och blad. Företaget har mer än 80 års erfarenhet inom branschen och är erkänt världen över för sin kvalitet, precision och tillförlitlighet. Varumärkets blad är utformade för precision och olika operationer som t.ex. borttagning av vävnad.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.