fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Swann-Morton knivar

Möt Swann-Morton-knivarna! Under en pedikyr är det mycket viktigt att arbeta med högkvalitativa instrument som garanterar noggrannhet och säkerhet. På Salontotal.se förstår vi vikten av att använda pålitliga och professionella verktyg. Det är därför vi erbjuder ett omfattande sortiment av Swann-Morton-blad och tillbehör, kända för sin enastående kvalitet och prestanda.

Sortering

Per sida
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Kvalitet och säkerhet Swann-Morton blad

Swann-Morton är ett välkänt varumärke som är känt över hela världen för sina precisionsinstrument. Deras knivar tillverkas enligt de högsta kvalitetsstandarderna och är utformade för att uppfylla kraven för professionell pedikyr. Varje blad är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör dem hållbara och korrosionsbeständiga. Detta säkerställer att du kan lita på att dessa blad är konsekventa och pålitliga gång på gång. Perfekt!

Mångsidighet hos Swann-Mortons knivar

Swann-Mortons knivar är lämpliga för ett brett spektrum av pedikyrbehandlingar. Oavsett om du vill ta bort liktornar och förhårdnader, bättra på nagelbanden eller förfina nagelplattorna erbjuder dessa blad den mångsidighet du behöver. De finns i olika former och storlekar, så att du kan välja rätt blad för dina specifika behov och preferenser. Några populära storlekar:

Underhåll och förvaring av Swann-Morton-knivar

För att förlänga bladens livslängd är det viktigt att underhålla och förvara dem på rätt sätt. Efter användning rekommenderar vi att du rengör och desinficerar knivarna noggrant. Torka dem väl och förvara dem i en särskild behållare för att skydda dem mot skador och förhindra att de oavsiktligt kommer i kontakt med andra ytor. Genom att hantera bladen varsamt kan du bibehålla deras skärpa och prestanda för långvarig användning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.