fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Biolage Bond Terapi

Upptäck den ultimata räddningen för skadat hår med Biolage Bond Therapy Oavsett om du är välsignad med fylliga lockar eller kämpar med skadat hår, är vår Biolage Bond Therapy ditt hemliga vapen för ett friskare hår, från rötter till toppar.Med avancerade formler som tränger in djupt i håret reparerar och stärker Biolage Bond Therapy inte bara skadat hår, utan hjälper också till att förebygga framtida skador. Upptäck magin med Biolage Bond Therapy idag och ge ditt hår den kärlek och omsorg det förtjänar.

 

Sortering

Per sida
Problem med håret
Kategori
Pris

Biolage Bond Therapy för skadat hår

Reparera skadat hår med Biolage Bond Therapy. Denna kraftfulla formula är utformad för att stärka svaga bindningar i håret och förbättra motståndskraften. Nyckeln till dess effektivitet ligger i närvaron av citronsyra, ett kraftfullt bindemedel som tränger djupt in i håret. Ju mer skadat håret är, desto fler fördelar kommer du att uppleva. Även med lätt skadat hår kommer du att märka en märkbar förbättring.

Biolage Bond Therapy innehåller dessutom kokosolja, som vårdar och återfuktar håret så att det ser friskare, glansigare och slätare ut. Den unika sammansättningen av kokosolja gör att den kan tränga djupt in i hårfibern och skydda och återfukta håret inifrån.

Formulan är utformad med en optimal pH-nivå, vilket hjälper till att bibehålla hårets naturliga syrahalt. Detta förhindrar fluktuationer som kan skada håret. Med Biolage Bond Therapy får du ett hår som ser friskt ut och känns bra oavsett graden av skada.

Biolage Bond Therapy-produkter

Upptäck den föryngrande kraften hos Biolage med deras omfattande sortiment av hårvårdsprodukter, utformade för att förbättra ditt hårs naturliga skönhet. Från återuppbyggande schampon till närande balsam - Biolage erbjuder allt du behöver för ett friskt och strålande hår.

Biolage Bond Therapy Schampo

Biolage Bond Therapy Shampoo rengör håret varsamt och gör det mjukare, intensivt vårdat och lättare att styla. En ultravårdande formula berikad med kokosolja och citronsyra som ger näring åt håret och stärker svaga bindningar. Lämplig för överbehandlat hår av alla texturer.

Biolage Bond Therapy balsam

Biolage Bond Therapy Conditioner minskar hårbrott, ger näring och hjälper till att förbättra hanterbarheten. Balsamet är berikat med kokosolja och citronsyra som slätar ut håret och bygger upp bindningarna inuti håret vid regelbunden användning. Lämplig för överbehandlat hår av alla texturer.

Biolage Bond Therapy Intensiv behandling

Biolage Bond Therapy Intensive Treatment minskar hårbrott och förekomsten av kluvna toppar, gör håret hanterbart och ger håret ett intensivt omhändertaget utseende och känsla. Intensive Treatment är berikad med kokosolja och citronsyra som ger intensiv hårvård samtidigt som bindningarna stärks. Lämplig för medium till tjockt överbehandlat hår.

Biolage Bond Therapy Leave-In Kräm

Biolage Bond Therapy Leave-In Cream slätar ut håret så att det blir lätthanterligt och enkelt att styla. En krämig leave-in som kontrollerar frissigt hår, ger glans, vårdar och bygger upp bindningar i håret. Ger värmeskydd upp till 230°C. Lämplig för överbehandlat hår av alla texturer.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.