fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Andis Clippers

Om du letar efter en hårklippare som erbjuder professionell kvalitet för hemmabruk är Andis Clippers ett bra alternativ. Andis är ett välkänt amerikanskt varumärke som fokuserar på att producera frisörverktyg av hög kvalitet. Med en Andis Clippers kan du vara säker på att du har en kraftfull, hållbar och exakt klippare som är lämplig för att klippa hår av alla längder och texturer.

 

 

Sortering

Per sida
Pris

Tips för att använda Andis klippare

Om du har köpt en Andis Clippers är det viktigt att du vet hur du bäst använder den. Här är några tips som kan hjälpa dig:

  • Rengör Andis Clippers regelbundet: Se till att du rengör klipparen efter varje användning. Detta hjälper till att förhindra att smuts och hårrester byggs upp, vilket gör att klipparen fungerar bättre och håller längre.
  • Använd rätt uppsättningskammar: Varje klippare från Andis levereras med olika uppsättningskammar för olika hårlängder. Använd rätt kamfäste för den önskade klippningen och undvik att använda fel kam för att undvika oönskade resultat.
  • Blöt håret ordentligt: För bästa resultat rekommenderas att du blöter håret ordentligt innan du börjar klippa. Vått hår är lättare att klippa och ger bättre resultat än torrt hår.
  • Börja långsamt: Om du använder Andis klippare för första gången är det lämpligt att börja långsamt och vänja dig vid klipparen. Börja till exempel med att klippa sidorna på huvudet och arbeta sedan mot toppen av huvudet.
  • Öva regelbundet: Att använda klippare kräver övning och erfarenhet. Det är därför lämpligt att öva regelbundet och experimentera med olika frisyrer och tekniker.
  • Underhåll klipparen: För att se till att din Andis klippare håller sig i gott skick är det viktigt att du underhåller den regelbundet. Detta inkluderar att regelbundet rengöra klipparen, vässa knivarna och byta olja.
  • Var försiktig: En Andis klippare är ett kraftfullt verktyg och det är viktigt att vara försiktig när du använder den. Se till att du alltid håller klipparen på rätt sätt och undvik att klippa för nära huden för att undvika skärsår.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.