fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Styling av skägg

För att få den bästa frisyren bör du inte bara trimma skägget, utan också styla det på rätt sätt. Till exempel bör håret på hakan borstas och skägget behandlas med olja. På Salontotal.se hittar du de bästa skäggvårdsprodukterna. Vi erbjuder till exempel skäggvårdsprodukter från märken som Suavecito, Dapper Dan Beard, Proraso och American Crew. Utforska vårt breda sortiment och vem vet, kanske går du snart runt med ett välvårdat skägg.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Styling av skägg

Typer av skäggstylingsprodukter

För att lyckas med stylingen kan du använda olika produkter för skägget. Först och främst är det viktigt att kamma skägget dagligen för att se till att skägget växer i rätt riktning. För att tvätta skägget kan du använda skäggschampo. Schampots milda rengöringsmedel ser till att huden inte skadas. Dessutom innehåller skäggschampon ofta naturliga oljor som vårdar huden och gör att stela skägghår ser mjukare och snyggare ut. Med skäggolja kan du också få ditt skägg att se mjukare, tamare och fylligare ut. Det finns också olika skäggstylingsprodukter som vax, skäggsmör och skäggbalsam som du kan använda för att forma ditt skägg.

Hur börjar jag med skäggstyling?

Att få ett skägg som passar dina behov tar förmodligen mycket tid. Vi kan inte påskynda hårets, eller i det här fallet skäggets, tillväxt. Men du kan se till att den växer på bästa sätt. Hitta de produkter som fungerar bäst för dig. Medan skägget växer kan du trimma det. Hur ofta du behöver göra detta beror på din egen vilja och hur snabbt ditt skägg växer. Redan under tillväxtprocessen kan du forma ditt skägg. Använd skäggschampo och skäggolja för att ta hand om den underliggande huden.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.