fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

l'anza schampo

L'anza schampo är en av de högkvalitativa produkterna i varumärkets sortiment. L'anza schampon är lämpliga för olika hårtyper och behov och finns i olika varianter. Oavsett om du letar efter ett schampo för att reparera skadat hår eller för att ge en hälsosam glans till ditt hår har L'anza schampo produkten för dig.

 

Sortering

Per sida
L'Anza
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Ingredienser i L'anza schampo

Varumärket använder endast ingredienser av hög kvalitet i sina schampon som rengör håret skonsamt och effektivt. I processen torkar schampona inte ut håret eller skadar det. Formulorna innehåller ofta naturliga extrakt och oljor som ger näring och fukt åt håret, vilket gör att det ser friskare och glansigare ut. Dessutom har vissa Lanza-schampon speciella ingredienser som vitt te i L'anza Shampoo Healing Strength White Tea Shampoo. Med den superantioxidanta vita teet som ingrediens tar schampot bort radikaler och återställer ett superfriskt hår. Formulan är sulfatfri och rengör håret från smuts, olja och stylingrester.

Typer av schampon L'anza

Ett av de mest populära schampona från Lanza is de Healing Color Care Shampoo. Detta schampo är perfekt för personer med färgat hår. Dess särskilt skonsamma rengöring och sammansättning av ingredienser säkerställer lång färgbevarande, vilket gör det supereffektivt. För personer med fint hår är Lanza Volume Shampoo ett bra alternativ. Kombinationen av ingredienser som lyfter håret från rot till topp ger mer volym och fyllighet. Ett annat populärt schampo från sortimentet är Lanza Keratin Healin Oil Shampoo. Detta schampo är perfekt för personer med torrt eller skadat hår. Dess blandning av botaniska oljor med keratin ger ditt hår fantastisk vård. Torrt och skadat hår repareras och slutar med att kännas mjukt.

Andra produkter från L'anza

L'anza har många andra bra produkter i sitt sortiment förutom de fina schampona. För bästa resultat använder du ett balsam från L'anza efter schampot. Dessutom är Lanza Leave-In Conditioner perfekt för personer som vill reparera sitt torra eller skadade hår. Med L'anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray får du en stark stadga som håller din frisyr i god form. Dessutom torkar hårsprayen snabbt och ger strålande glans. Så L'anza är också stället att gå till för en komplett hårrutin.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.