fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

L'Anza Conditioner

L'Anza Conditioner är ett utmärkt val för att uppfylla dina hårbehov. Efter att ha använt L'Anza Conditioner kommer ditt hår att bli glänsande, mjukt och friskt igen. Produkten innehåller de bästa ingredienserna såsom keratin och oljor. Salontotal.se Upptäck L'Anza Conditioner på och njut av den finaste hårvården.

Sortering

Per sida
L'Anza
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Användning av L'Anza Conditioner

L'Anza Conditioner är lätt att använda för optimal vård. Efter att ha tvättat håret applicerar du en liten mängd balsam i längderna och topparna av håret. Massera försiktigt in produkten och låt den verka i några minuter. Skölj sedan noggrant med varmt vatten. För en mer intensiv behandling kan du låta balsamet verka längre. När du har tagit hand om ditt hår med produkterna kan du redan njuta av resultaten.

Stödprodukter från L'Anza

Förutom balsamet har L'Anza många andra hårvårdsprodukter i sitt sortiment. Med schampot säkerställer du den bästa rengöringen av ditt hår. Vidare har L'Anza flera stylingprodukter, med vilka du kan styla ditt hår på ett bra sätt. Healing Volume Zero Weight Gel Det finns till exempel den som erbjuder superlång stadga.

Fördelar med L'Anza balsam

En stor fördel med L'Anza balsam är att det passar alla hårtyper. Oavsett om du har torrt, skadat, färgat, fint eller lockigt hår: detta balsam ger dig rätt vård. Dessutom har balsamet en trevlig doft som gör att ditt hår doftar fräscht hela dagen. Ingredienserna i produkten skyddar även ditt hår från yttre faktorer som sol och andra värmekällor.

Om L'Anza

L'Anza är ett välkänt varumärke inom hårvårdsbranschen som är känt för kvaliteten på sina produkter. Varumärket grundades för att skapa hälsosamt och glänsande hår med hjälp av naturens kraft. Detta beror på att L'Anzas produkter innehåller naturliga ingredienser. L'Anzas sortiment innehåller schampo, balsam och många stylingprodukter som passar olika hårtyper.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.