fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Olaplex nr 6

Olaplex No 6 är en leave-in hårbehandling som är utformad för att förbättra hårets hälsa och glans. Bond Smooter är en produkt från Olaplex-serien, vilket innebär att Olaplex No 6 innehåller den unika formeln för att reparera skadat hår. Olaplex No 6 är en av stylingprodukterna och behöver inte sköljas ut. Utforska vårt sortiment njut av ett friskt och glänsande hår.

 

Sortering

Per sida
Hairtype
Typ av gåva
Kategori
Pris

Hur använder du Olaplex No 6?

Olaplex No 6 är en leave-in-produkt som appliceras i fuktigt eller torrt hår. Den kan användas som en stylingprodukt eller som en daglig behandling. Produkten passar alla hårtyper och kan användas tillsammans med de andra Olaplex-produkterna för bästa resultat. Du applicerar produkten med en liten mängd från längder till toppar. Därefter kan du borsta håret för att fördela produkten tillräckligt mycket vidare. Därefter kan du styla ditt hår som du vill. För det perfekta vårdresultatet applicerar du Olaplex No 6 Bond Smoother på kvällen.

Olaplex-systemet

Olaplex-systemet, eller vårdlinjen, består av flera produkter. Olaplex No 1 och No 2 används under en frisörbehandling. Om du vill använda produkterna hemma kan du börja med Olaplex No 0. Därefter kan du applicera hårmasken, Olaplex No 3. Efter att ha blötlagt och sköljt ut denna mask kan du tvätta det med No 4 och No 5. Detta är ett schampo och balsam. För att styla håret använder du Olaplex nr 6,7,8 och 9: en leave-in, en hårolja, en hårmask och ett hårserum.

Vad är det som gör Olaplex speciellt?

Först och främst är det resultaten som produkterna ger som gör Olaplex-märket speciellt. När du använder produkten återställer och stärker du ditt hår. Dessutom är alla Olaplex-produkter veganska, sulfatfria och parabenfria. Detta förhindrar att ditt hår torkar ut och minskar håravfallet.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.