fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Olaplex nr 7

Olaplex No 7 är ett av de sista stegen i Olaplex-systemet. Olaplex No 7 är en bindningsolja och därmed en stylingprodukt. Oljan ökar hårets glans, mjukhet, färg och livfullhet. Olaplex No 7 erbjuder också värmeskydd upp till 450 grader. Upptäck vårt sortiment och styla ditt hår med Olaplex-produkter.

 

Sortering

Per sida
Hairtype
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
Pris

Vad är Olaplex No 7?

Efter Olaplex 7 produkter är Bonding Oil nästa i Olaplex-serien. Olaplex No 7 är en hårolja för att styla och skydda ditt hår. Du kan använda den på egen hand eller i kombination med de andra Olaplex-produkterna. Om du vill använda alla produkter kan du följa en ordning: Olaplex No 0, 1 & 2 är förbehandlingar, medan No 1 och 2 är för professionell användning. Olaplex nr 3 är en hårmask. Tvätta håret med Olaplex nr 4 och nr 5, schampo och balsam. Olaplex nr 6 är en leave-in. Med Olaplex nr 7 kan du sedan styla håret. Produkten är en koncentrerad och viktlös hårolja som hjälper till att reparera ditt hår. För bästa resultat rekommenderas att du använder hela Olaplex-systemet.

Vad är det som gör Olaplex så bra?

Alla Olaplex-produkter är veganska, sulfatfria och parabenfria. Detta förhindrar att ditt hår torkar ut och minskar håravfallet. Dessutom ser den unika Olaplex-formeln till att ditt skadade hår sys ihop igen. Dessa ingredienser finns även i Olaplex No 7, vilket gör ditt hår starkt, glansigt och superfriskt. En annan fördel är att hår med Olaplex bara behöver tvättas ungefär en gång i veckan. Så om du färgar ditt hår håller det ännu längre. Olaplex No 7 gör att du kan styla ditt hår vackert.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.