fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Olaplex nr 1

Olaplex No 1 är en unik produkt som utvecklats för att reparera och stärka skadat hår. Skador i håret, orsakade av till exempel färgning, minimeras av Olaplex No 1. Produkten tillsätts till den kemiska formuleringen vid färgning och hjälper till att stärka svaga områden i håret under behandlingen. Olaplex No 1 rekommenderas att användas som ett proffs. Utforska vårt sortiment och njut av ditt friska hårstrå!

 

Sortering

Per sida
Problem med håret
Kategori
Pris

Vad är Olaplex No 1?

Olaplex No 1 innehåller ingrediensen "Bond Multiplier". Detta hjälper till att reparera skadat hår och stärka hårfibrerna. Olaplex No 1 används före färgning och klippning av håret. Produkten är lämplig för alla hårtyper och är fri från sulfater, parabener och animaliska ingredienser. Som ett resultat av detta blir ditt hår inte torrt och du får mindre håravfall. Med Olaplex hårvårdsprodukter behöver du inte tvätta håret ofta, i genomsnitt en gång i veckan.

Olaplex-systemet

Olaplex är en hårvårdsserie med olika produkter. Varje produkt är till för en annan vårdmetod. Olaplex No 1 och No 2 appliceras av frisören under och efter färgning av håret, för att förhindra skador. Efter en frisörbehandling är No 3 perfekt, som är en hårmask. Sedan kan du tvätta håret med nr 4 och nr 5, schampo och balsam. Olaplex nr 6,7,8 och 9 är stylingprodukter: en leave-in, hårolja, hårmask och hårserum. För bästa resultat rekommenderas att använda hela hårvårdsserien.

Hur använder du Olaplex No 1?

Det rekommenderas att Olaplex No 1 används av professionella personer. Detta beror på att produkten tillsätts till den kemiska formuleringen under en färgbehandling. Frisören masserar Olaplex No 1 över ditt torra otvättade hår och sköljer sedan ut produkten efter 10 minuters genomblötning. Efter denna behandling kommer ditt hår att färgas och klippas.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.